Od kiedy powinienem czuc antka? I od kiedy widoczne przyrosty?
...
Napisał(a)
lary221 jak tam by bylo tyle antka co powinno przy 200mg na dzien z enanem 750mgE5D i z frontem 2.5g to powinien ci dekiel od czaszki w kosmos wylecic a retencja i opuchlizna taka ze bys sie nie mogl ruszyc.
Ja juz bym nie ruszyl tego antka i nie wiem czy on dobry czy zly ale jak taki lary moze go beztrosko walic w dawce 200mg i do tego enan 750 mg E5D z frontem 2.5 g to cos z tymi srodkami jest nie tak.
Ja walilem turka 75 mg bez testo i czulem dobrze to lyke co napisalem ze jest slaba walilem 100mg tez bez testo pewnie zebym dal tej lyki 200mg to by mnie w kosmos wyj..alo a ja jeszcze na nia narzekalem zmieniam zdanie.
Rev 3-4 dni i na treningu czujesz po tygodniu wszystko twarde i spompowane.
Zmieniony przez - karlos1232 w dniu 2009-12-07 04:08:41
Ja juz bym nie ruszyl tego antka i nie wiem czy on dobry czy zly ale jak taki lary moze go beztrosko walic w dawce 200mg i do tego enan 750 mg E5D z frontem 2.5 g to cos z tymi srodkami jest nie tak.
Ja walilem turka 75 mg bez testo i czulem dobrze to lyke co napisalem ze jest slaba walilem 100mg tez bez testo pewnie zebym dal tej lyki 200mg to by mnie w kosmos wyj..alo a ja jeszcze na nia narzekalem zmieniam zdanie.
Rev 3-4 dni i na treningu czujesz po tygodniu wszystko twarde i spompowane.
Zmieniony przez - karlos1232 w dniu 2009-12-07 04:08:41
...
Napisał(a)
Dzisiaj 4(no 4,5 bo w czwartek zjadlem tylko 1 tabse) dzien po 100mg. Zobaczymy jak sie dzisiaj sprawdzi w treningu na klatke, bede mial porownanie do tygodnia wczesniej.
...
Napisał(a)
karlos1232 to był już 2 raz jak brałem antka także napewno już słabiej klepał, pozaty przed antkiem byłen on 2,5 mies(prop,meta,tren, i niestety wałowane prolo
, dlatego przez te prolo sie w****iłem i poleciałem antka..
Cisnienie miałem konkretne, łeb czułem jak by miał mi pęknąc, na treningu robiło mi się momentami słabo
, kondycji zero, zadyszka przy szybszym chodzeniu
Pisze tylko moje odczucia z tym środkiem, każdy ciekawy i pyta więc napisałem jak było w moim przypadku. Pozdro

Cisnienie miałem konkretne, łeb czułem jak by miał mi pęknąc, na treningu robiło mi się momentami słabo

Pisze tylko moje odczucia z tym środkiem, każdy ciekawy i pyta więc napisałem jak było w moim przypadku. Pozdro

...
Napisał(a)
Zobaczymy dzisiaj na treningu klatki. Powinna byc juz w sumie roznica w porownaniu do zeszlego tygodnia
...
Napisał(a)
Pisze tylk moje odczucia z tym środkiem, każdy ciekawy i pyta więc napisałem jak było w moim przypadku. Pozdroo
Ja nie mam powodu ci nie wierzyc zastanawiam sie tylko co to za towar ale ja sie nie znam.
Ja nie mam powodu ci nie wierzyc zastanawiam sie tylko co to za towar ale ja sie nie znam.
...
Napisał(a)
mniam mniam

za ok 10dni napisze co to potrafi.
sam antoniusz poleci w celu jego przetestowania. plan jest taki ze daje 2dni po 0,5 tabsa. 3dni po 1tab. pozniej wchodze na 2tab ed i w zaleznosci jak bedzie szlo to ew zwieksze dawke

Zmieniony przez - Mocny275 w dniu 2009-12-11 20:44:56
HIGH LIFE
...
Napisał(a)
wiem wstyd
po grypie tyle spadłem że jedynie tu antek może mi pomuc na te smutki
jak sie okaze ze dziala bdb bedzie na kolejny cyklon ale to juz dawek na forum nie bede pisal
juz 2 razy jadlem oxy takze bede mial porownanie. choc teraz pierwszy raz solo.

po grypie tyle spadłem że jedynie tu antek może mi pomuc na te smutki

jak sie okaze ze dziala bdb bedzie na kolejny cyklon ale to juz dawek na forum nie bede pisal

juz 2 razy jadlem oxy takze bede mial porownanie. choc teraz pierwszy raz solo.
HIGH LIFE
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat