DreamChaser
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie mam zaufania do tego antka miałem go kiedys i lipa nic sie nie ruszyło :( moze miałem ciulowa serie
...
Napisał(a)
wstawialem foty tego antka, kompletna lipa, dla porownania inny kumpel wychaczyl jescze Alhavi Iran i kopalo nieziemsko
...
Napisał(a)
Trudno powiedzieć jaki towar...musisz się sam przekonać...
LUdzie którzy bija koksy są dla mnie niczym... nIczym bracia
...
Napisał(a)
niedlugo sie dowiem
widzialem lepka na tym to napuchl dobrze i sila poszla strasznie
widzialem lepka na tym to napuchl dobrze i sila poszla strasznie
DreamChaser
...
Napisał(a)
słyszałem własnie że ze znim to jest róznie moze byc tak ze z4 listków 1 bedzie działał a reszta nic a moze byc tak ze 4 beda ok życze tych 4 ok
...
Napisał(a)
W temacie https://www.sfd.pl/Anapolon_/_Oxymetholone-t497555.html Kooks pisal ze fake mozna poznac po odcieniu kolorow blistrow.
Mi tam pare miechow ostaly sie 2 liscie tego antka i lezaly sobie gdzies tam gleboko w szafie schowane a wczoraj bralem dla kumpla innych 9 listkow tego same antka.Wszedlem w temat i mysle kolor to kolor to brazowe i to brazowe.Z ciekawosci wzialem jednego liscia co mi sie ostal i porownalem kolor z innym lisciem antka co wzialem wczoraj.. i JEST ROZNICA JEZELI CHODZI O KOLORY BLISTRA ;/ obydwa sa brazowe-faktycznie.
Na pierwszy rzut oka roznica nie zauwazalna ale patrzac pod swiatlo jeden blister jest typowo brazowy (tego mam 9 lisci) a drugi blister(tego mam 2 liscie) znacznie ciemniejszy brazawy(taki wrecz gowniany kolor
) mozna by poowiedziec ze pod czarny podchodzi.Obydwa maja ten sam termin waznosci na lisciach (12.12.2009)i obydwa od roznego dila.Co sadzicie Panowie ? mam nadzieje ze ten ktorego mam 9 liscie to oryginal bo jak nie to lipa totalna :-/
Mi tam pare miechow ostaly sie 2 liscie tego antka i lezaly sobie gdzies tam gleboko w szafie schowane a wczoraj bralem dla kumpla innych 9 listkow tego same antka.Wszedlem w temat i mysle kolor to kolor to brazowe i to brazowe.Z ciekawosci wzialem jednego liscia co mi sie ostal i porownalem kolor z innym lisciem antka co wzialem wczoraj.. i JEST ROZNICA JEZELI CHODZI O KOLORY BLISTRA ;/ obydwa sa brazowe-faktycznie.
Na pierwszy rzut oka roznica nie zauwazalna ale patrzac pod swiatlo jeden blister jest typowo brazowy (tego mam 9 lisci) a drugi blister(tego mam 2 liscie) znacznie ciemniejszy brazawy(taki wrecz gowniany kolor

Za kapturem panny sznurem..
a reszta w profilu
...
Napisał(a)
z tym antkiem to loteria. ten niby org co dziala to cos tam dziala ale nie tak jak powinien dzialac
a ten co nie dziala to lipa wiadomo
takze jak trafisz na dobrego to szalu nie ma.

HIGH LIFE
...
Napisał(a)
Niech uzytkownik Kooks sie wypowie
wezwijta go przez powiadomke do odpowiedzi 

Za kapturem panny sznurem..
a reszta w profilu
...
Napisał(a)
jeden jest fake a drugi dziala ale czy tam jest antek a nie meta to juz loteria ale kotowi to bez roznicy co wezmie i tak bedzie zadowolony jak mu pojdzie 4 kg wagi
Zmieniony przez - esefd w dniu 2009-08-08 23:38:11
Zmieniony przez - esefd w dniu 2009-08-08 23:38:11
Look at my description on gg.
Polecane artykuły