...
Napisał(a)
No ładnie tylko, że około 98% osób w tym dziale już sięgnęło po doping
...
Napisał(a)
Mr. J swiete slowa
Gosteczek jak nie masz jaj to co sie martiwsz wbijaj smialo nawet odbloku nie bedziesz musial robic 

...
Napisał(a)
Mr. J -
to bedzie chyba wiekopomna chwila a ludzie będą nieśmiertelni .Bo ja już mam 23 lata a obecnie najmocniejszy środek w mej karierze było CP
więc możliwości jakie swiat suplemetacji i odżywek otwiera przedemną , wszystkie te kombinacje i możliwości są nie zliczone . A i spokojnie dzieki temu jestem wstanie osiągnąć swoje upatrzone cele
Mariusz101- hehehhe
nie no polewka na maxa
Bykos - Mam nadzieje ze to forum nie umże i będzie dalej tetniło życiem jak tetniło dotychcasz a i ludzie tutaj zaglądający bedą to czytali jako swój pierwszy art ( cicha nadzieja )
Zmieniony przez - Gosteczek w dniu 2007-05-15 22:25:22

Mariusz101- hehehhe

Bykos - Mam nadzieje ze to forum nie umże i będzie dalej tetniło życiem jak tetniło dotychcasz a i ludzie tutaj zaglądający bedą to czytali jako swój pierwszy art ( cicha nadzieja )
Zmieniony przez - Gosteczek w dniu 2007-05-15 22:25:22
...
Napisał(a)
gosteczek,Twój pierwszy strzał będzie ci robił minister Religa,transmisja w tvn24 będzie
a poważnie ,póki suple Ci służą,jesteś zadowolony z efektów to tylko pogratulować i zyczyć niekończących sie przyrostów,pozdro

xXx
...
Napisał(a)
Wiec dobrze sterydy są dla zawodowców to dlaczego są dostępne i bierze je młodzież a kogo stać na opieke lakarza??Ciekawe ile biorących kox ma idealne pojęcie o diecie i treningu może jakieś 15% amatorów reszta bierze to jak zwykłe odrzywki doping to najtrudniejszy dział kulturystyki a byle głupek sie za niego bierze tego też nie potrafie pojąć.
...
Napisał(a)
Wiec dobrze sterydy są dla zawodowców
nie, sterydy są dla chorych
dlaczego są dostępne
a co nie jest dostępne na czarnym rynku?
bierze je młodzież
bo dają efekty
kogo stać na opieke lakarza?
pewnie tylko zawodowców, chociaż podst.kontrole zdrowotne nie są takie super drogie...
Ciekawe ile biorących kox ma idealne pojęcie o diecie i treningu
myślę, że idealnego nie mają nawet kulturyści i lekarze ...
reszta bierze to jak zwykłe odrzywki doping to najtrudniejszy dział kulturystyki a byle głupek sie za niego bierze tego też nie potrafie pojąć
każdy chce osiągnąć jakiś efekt, jak najszybciej i jak najniższym kosztem.. tak było, jest i będzie, nie ma co tu dużo myśleć
nie, sterydy są dla chorych
dlaczego są dostępne
a co nie jest dostępne na czarnym rynku?
bierze je młodzież
bo dają efekty
kogo stać na opieke lakarza?
pewnie tylko zawodowców, chociaż podst.kontrole zdrowotne nie są takie super drogie...
Ciekawe ile biorących kox ma idealne pojęcie o diecie i treningu
myślę, że idealnego nie mają nawet kulturyści i lekarze ...
reszta bierze to jak zwykłe odrzywki doping to najtrudniejszy dział kulturystyki a byle głupek sie za niego bierze tego też nie potrafie pojąć
każdy chce osiągnąć jakiś efekt, jak najszybciej i jak najniższym kosztem.. tak było, jest i będzie, nie ma co tu dużo myśleć
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!