Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego,
ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa,
że ciemność dotarła na miejsce
wczesniej i juz na nie czeka...
Born To Be Wild
...
Napisał(a)
Wiec w skrocie niechce mi sie jesc az w pewnym momencie czuje napad monentalnego glodu jestem roztrzesiony poddenerwowany i jakbym sie nabral jakiegos speedu momentalnie moge zjesc x jedzenia jak najszybciej musze cos zjesc i odrazu czuje sie normalnie co to jest >> ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
mialem tak po wypiciu 260 gram gainera z ultimare nutrition juice 2700 jakies 2 godz po nim
Born To Be Wild
...
Napisał(a)
Ostatnio też miałem taki napad głodu; mimo że normalnie trzymam dietę, to tamtego feralnego dnia w pół godziny pochłonąłem > 3tys. kcal!!!
Co prawda leczę się na niedoczynność tarczycy i hipogonadyzm, ale mimo wszystko sytuacja była dziwna...W tamtym okresie byłem po przerwie od testosteronu, gdy następnego dnia zbadałem sobie poziom teścia we krwi okazało się, że przy normie 9-27 miałem...1 (słownie JEDEN) gram...
Zapewne to zaburzenia hormonalne (przynajmniej w moim przypadku) są po części odpowiedzialne za owe napady głodu.
Nie zapominajmy także, że jedzenie o wysokim IG powoduje napady głodu (unikać słodyczy).
Co prawda leczę się na niedoczynność tarczycy i hipogonadyzm, ale mimo wszystko sytuacja była dziwna...W tamtym okresie byłem po przerwie od testosteronu, gdy następnego dnia zbadałem sobie poziom teścia we krwi okazało się, że przy normie 9-27 miałem...1 (słownie JEDEN) gram...
Zapewne to zaburzenia hormonalne (przynajmniej w moim przypadku) są po części odpowiedzialne za owe napady głodu.
Nie zapominajmy także, że jedzenie o wysokim IG powoduje napady głodu (unikać słodyczy).
...
Napisał(a)
no ostatnio jem duzo slodyczy moze to tym spowodowane bo nakupowalem za bony w pracy bo nie mialem koncepcjii na co wydac 280zl 

Born To Be Wild
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Kremy pod oczy dla panów
Następny temat