Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
502
Witam,
od 3 dni stosuje NAC dawka 600mg mam ostry bol brzucha i biegunke apetyt znacznie na + o co chodzi? co moze byc przyczyna takiego stanu? czy to przejściowe ?moze ktos sie wypowiedziec kto stosowal?
Szacuny
7113
Napisanych postów
14003
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
2238004
Dokladnie jak wyżej, ja stosuje nawet 2x 1200mg dziennie i nie mam żadnych problemów, akurat leci ta z sfd bo ekonomicznie wychodzi. Też bym odstawił na jakiś czas i zobaczył czy dolegliwości ustąpią, może czyms się zatrułeś, wiadomo święta były i sylwek teraz, nie wiem. Ja bym odstawił, poczekał aż się ustabilizuje wszystko i później znów zapodał 600mg i obserwował. tylko za bardzo w jedzeniu bym nie robił zmiennych żeby wiedzieć że jak coś to na bank od tego suplementu ;p
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12449
Napisanych postów
161900
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240296
Witaj. Osobiście też pierwsze słyszę aby po nac były jakieś problemy z żołądkiem, czy całym układem pokarmowym. Tym bardziej że sam suplement ma właśnie służyć temu aby poprawić nasze funkcjonowanie układu trawiennego, usprawnić pracę wątroby, i przede wszystkim chronić tutaj właśnie cały pasaż jelitowy itp. Tym bardziej że dawka zastosowana przez ciebie naprawdę nie jest dawką dużą, bo zazwyczaj jak kolega Winter piszę powyżej stosuje się dwu lub czterokrotny dawki tego typu.
Wrzuć sobie suplement na czczo i odczekaj pół godziny zanim coś zjesz
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
502
Siema Pany
Juz ogarniete poprostu oleju lnianego szlo za duzo zmniejszyłem o polowe wszystko lux i zwiekszylem NAC do 1800
1200 rano 600 popoludniu i wszystko elegancko,tylko czuje cieplo caly czas dzieki za info pozdrawiam
Zmieniony przez - GregGM w dniu 2022-01-05 00:57:25