Szacuny
31
Napisanych postów
1428
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
14364
Nie, nie jestem głąbem i wcale źle nie trafiłem, chodzi o metke cebulową .Pisze tu ten temat, bo w wyszukiwarce wyleciał tylko doping i nie zdołałem sie zorientować czy już ktoś o tym pisał. Czy ktoś się wie, czy taka metka nadaje się do uzupełnienia diety kulturystycznej. Ile to ma białka tak na oko. Chyba każdy wie jak wygląda metka. Tak se myślałem że nawet to dobre jest, więc mogę sobie urozmaicić trochę jadłospis. Na siłownie ostatnio zabrałem kilo metki... chłopaki się uśmiali, starej nawjeżdżałem że metke biorę. Wogóle fajna ta metka.
Szacuny
31
Napisanych postów
1428
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
14364
Dlaczego, wygląda że nie jest taka tłusta. W zasadzie nie widać w niej tłuszczu. Przecież to mięcho jest. Jaki to ma skład, czy ktoś dysponuje takim info?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11179
Napisanych postów
52127
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja mysle ze im drobniejsze skladniki, tym gorsza jakosc takiej kielbasy, czy w tym przypadku metki . Nie mam oczywiscie na to zadnych dowodow, wybor nalezy do Ciebie, ale wez to na chlopski rozum : w takiej parowce moze byc wszystko a nawet "pies z buda zmielony" jak to powiedzial Marek Kondrat w "Dniu swira" .
pozdrawiam
Szacuny
31
Napisanych postów
1428
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
14364
Ja myślałem że to z Psy, ale mniejsza o to. Skoro tak mówicie, tak będzie, nie jem tego ścierwa. Czy w diecie kulturystycznej bierze się pod uwagę jakiekolwiek kiełbasy?