...
Napisał(a)
Witam!!!Mam 18 lat,65 kg wagi,175 cm wzrostu,chcialbym poczuc jakies rezultaty na sobie i stoje przed zamiarem kupna 100tab Metalabolu,wczesniej zazywalem kreatyne ale rezultaty byly chwilowe a potzrebuje czegoc na dluzsza Mete :P czy jesli polacze Metalabol,odzywke Olimp Gain Bolic z Kreatyna i do tego Testosterol to czy to nie odbije sie za bardzo na moi zdrowiu?prosze o konkretne porady,dziekuje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
czlowieku opanuj sie chcesz sobie zdrowie popsuc wes sie za trenign pcowicz pol roku zarcu jakeigos stak kreatynoweg o i bialk i bedzie wypas;d a po mecie to dopiero bedziesz mial krotkotrwale efekty w psotaciu tluszczui skapej jakosci miesni;d
...
Napisał(a)
:P wlasnie mam takie obawy ze mi sie odbije na zdrowiu i chyba wlasnie odpuszcze sobie mete i pocwicze na odzywkach jakis czas a pozniej zobacze :P thx ziom's & pozdro
...
Napisał(a)
rok temu mialem podobny dylemat, mysle ze 100 tabs mety powinno ci przyniesc widoczn efekty, tylko nie przekraczaj tej ilosci bo mozesz miec klopoty z watroba ;) na poczatek sama meta, pozniej z omka ;) najlepiej od czasu do czasu przejdz sie do lekarza no i kontroluj stan zdrowia, mierz cisnienie, badaj sie itd, wp*****laj hepatil, trzymaj diete i trening i bedzie pozytywnie, dodam jeszcze ze jak bedziesz sie trzymal minimalnych dawek ( 15 mg dziennie na poczatek samej mety), diety i treningu to nie bedziesz przynajmniej zalowal zniszczonego zdrowia
pozdro
pozdro
...
Napisał(a)
No wlasnie tak myslalem zeby na dobe zarzucic 15mg mety i ani grama wiecej i do tego jakies bialko z kreatyna i testosterol,ale jednak chyba zrezygnuje mimo to z mety bo zdrowie mam jedno :] a jesli bede chcial zakozaczyc to za kilka lat wszamam metke :P jak mi to bedzie potrzebne :D
Jeszcze raz wielkie thx za rady pozdro
Jeszcze raz wielkie thx za rady pozdro
...
Napisał(a)
Ban him. Chłopie tylko z testosteolem nieprzesadz bo mozesz się w drzwi niezmieścić

Fotki mojej siłki: http://www.sfd.pl/temat291494/#post5
...
Napisał(a)

"..im Bewußtsein der Verantwortung vor Gott oder vor dem eigenen Gewissen.."
robie formę na euro 2012
potrzebujesz pomocy - pisz.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!