...
Napisał(a)
hej. mam 19 lat, 67 kg wagi i 173 cm wzrostu. Trenuje od 2 lat i chcem zażucić ruską mete, wcześniej jeszcze nie brałem koksów. jaki cykl mi byście rozpisali , ja myśle ze 60 tabsów mi by stykneło spokojnie na 1 cykl, 1 dzień 1tabl. - 2-29 dzień 2tabl. - 30 dzień 1tabl. co wy na to??? i czy do takiej ilości musze brać osłonki??? co najlepiej brać na rozstępy i na syfy??? z góry dzięki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
"Donio 67 kg wagi oczywiście na głodniaka i czystego mięśnia a nie sadełka" -
"Juz mi wiecej na sucho nie idzie. " -
na 100 % nie masz diety tylko zjesz byle gowno i wezmiesz kreatyne itp... i myslisz ze bedzie lux, kase na mete przeznacz na zarcie , lepiej ci wyjdzie.
"A z metą to tylko jeden cykl i koniec" - kazdy tak mowi
, beda kiepskie efekty to pewnie na nastepny cykl zaladujesz 2 x tyle
Zastanow sie powaznie i podejmij najlepsza dla Ciebie decyzje, i wez sie za diete bo na pewno jej nie masz
Tekst tygodnia: patrz profil
Tekst miesiaca: patrz profil

"Juz mi wiecej na sucho nie idzie. " -

"A z metą to tylko jeden cykl i koniec" - kazdy tak mowi

Zastanow sie powaznie i podejmij najlepsza dla Ciebie decyzje, i wez sie za diete bo na pewno jej nie masz

Tekst tygodnia: patrz profil
Tekst miesiaca: patrz profil

nie ma ch..a na Mariole,na pierwszej fotce za ch..a nie ma 43 w lapie,wyglada na niej jak zwykly gimnazjalista z gimbusa.-
Powiem tylko tyle że gdyby trzoda chlewna miała taką genetyke jak ty to bym został jej chodowcą.
-
a tak poza tym to dzisiaj chleje oj masakra bedzie juz czuje ze bede zygac i bedzie mi nieraz niedobrze
...
Napisał(a)
zadam ci proste pytania, odpowiedz:
1) Zauzmy ze przyjdzie ci po 70 metki 4 kg i 1,5cm w ramieniu, czy taki wynik da ci pelna satysfakcje? (jaki jest twoj wymarzony wymiar ciala przy 174cm wzrostu)
2) Co zrobiles albo co chciales zrobic bez koksow aby osiagnac lepsze wyniki? bo wnioskuje ze jesli siegasz po koks to juz na suchara nic nie mozesz zrobic?
"Jeżeli ktoś Cie nadepnie przeproś go, jezeli napluje ci na plecy -zabij"
1) Zauzmy ze przyjdzie ci po 70 metki 4 kg i 1,5cm w ramieniu, czy taki wynik da ci pelna satysfakcje? (jaki jest twoj wymarzony wymiar ciala przy 174cm wzrostu)
2) Co zrobiles albo co chciales zrobic bez koksow aby osiagnac lepsze wyniki? bo wnioskuje ze jesli siegasz po koks to juz na suchara nic nie mozesz zrobic?
"Jeżeli ktoś Cie nadepnie przeproś go, jezeli napluje ci na plecy -zabij"
...
Napisał(a)
60 mety = rozstepy
2 lata ćwiczeń = 67 kg
19 lat = szczyt produkcji testosteronu
no comments
grecko-polski kombinator number seven
Donio faka maka

2 lata ćwiczeń = 67 kg

19 lat = szczyt produkcji testosteronu
no comments
Donio faka maka
Moderator działu Prawo i Ekonomia
...
Napisał(a)
Donio 67 kg wagi oczywiście na głodniaka i czystego mięśnia a nie sadełka. Juz mi wiecej na sucho nie idzie. Teraz jade na kreatynie. A z metą to tylko jeden cykl i koniec. Prosze o odp kolesi którzy sie na tym znają a nie kolesi którzy raz sie nakoksowali i myślą ze juz wiedzą wszystko. Z góry dzięki
...
Napisał(a)
Roman666
...
Napisał(a)
Wiec Kwadracik uwazasz, ze sie raz nakoksowałem i wiem juz wszystko.
Skąd gościu takie brednie ? wiec odpowiadam, ze nie raz sie koksowałem i nie wiem wszystkiego, nigdy tak nie twierdziłem i przypuszczam, ze nikt na forum nie przyłozy reki do serca i powie:wiem wszystko.
Tak więc najpierw pomyśl, póżniej napisz, bo jak widzisz chętnych do udzielenia Ci pomocy BRAK.
------------------------------
Donio faka maka
Skąd gościu takie brednie ? wiec odpowiadam, ze nie raz sie koksowałem i nie wiem wszystkiego, nigdy tak nie twierdziłem i przypuszczam, ze nikt na forum nie przyłozy reki do serca i powie:wiem wszystko.
Tak więc najpierw pomyśl, póżniej napisz, bo jak widzisz chętnych do udzielenia Ci pomocy BRAK.
------------------------------
Donio faka maka
Moderator działu Prawo i Ekonomia
...
Napisał(a)
Donio nie chodziło mi dokładnie o ciebie, więc bez obrazy. Nie p******le nic na twój temat bo nie znam ciebie. Jadłem gajnery i taurynke no i kreatyne. Jak by ktoś odpowiedział na moje pytania byłbym wdzięczny
...
Napisał(a)
Dieta+GAINER+BIAŁKO+KREATYNA= W CIĄGU ROKU OK 10 KG SPOKOJNIE
Roman666
Roman666
Roman666
...
Napisał(a)
dzięki za odp:P jak ktoś odpowie na moje pytanka i prośby, konia z rzędem daje:)
...
Napisał(a)
Co sie zapytam w tym poscie bo niechce robić nowego. Wiadomo ze jak meta to dieta wysoko białkowa, a co z weglami, czy tez trzeba duzo ich jesc czy wegli musi byc w przedziale 4-6 gramów na kg, czy moze byc np. 3,5. Jak to jest???
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!