Prosze kogos doswiadczonego o krotkie opisanie roku treningowego,chodzi mi glownie o podzal na cylke typu:wprowadzenie,odrabianie strat,masa,sila,zezba.Jak powinny byc dlugie i umiejscowione w czasie zaczynajac od wrzesnia ,skonczywszy na czerwcu.Mam rozpisany juz taki trening,ale cykle na mase,na sile trwaja w nim po miesiacu,zupelnie niewiem jak polaczyc to z suplemetacja Kreatyna(dlugosci cyklu ok 6 tyg.)i Bialkiem.Trenuje od 2,5roku ale z przerwa poniewarz mialem operacje w miedzy czasie.Do tego roku moge dopiero wprowadzac znaczne ciezary do teningu.Zalezy mi na wzroscie sily(nietylko wyciskanie na lawce)ale nie ponad wszystko poniewarzto tylko krok w strone masy!176cm wzrostu 79kg wagi(wlasciwie brak tluszczu!)biceps 39,klatka 105,rekord w wyciskaniu na plaskiej 110.Prosze o rade doswiadczonych!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!