...
Napisał(a)
Witam jestem obecnie na cyklu z enanem 9 tydzien i zostal mi ostatni strzal jego. To jak dorzuce cypio czy bede musial czekac 4tyg aż sie rozkreci czy to ten sam srodek i bedzie kontynuacja cyklu? A drugie pytanie mam bo wbitem mam juz okolo 60 strzalow w ramiona bo nie chce gdzie indziej bic tylko tam to czy moge wbic w ramie 2ml lub 1.5ml mix cypio i deke czy nie stanie sie nic jak taka dawke dam w ramie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie będziesz musiał stężenie się utrzymuje test juz jest rozkręcony. to tak samo długi estr jak enan. Wbijasz domieśniowo to bez różnicy tylko większe ryzyko trafienia w nerw czy żyłke niż prosty strzal w dupe.
Nie namawiam lecz powtarzam w kółko kłuj w udo lub dupsko.
...
Napisał(a)
mozesz zmienic smialo na cypka to praktycznie te same estry.a co do inj mozesz
...
Napisał(a)
Bije cidoteston 250 w poniedzialek i piatek i w srode omka. Efekty dobrze pompa idzie;D teraz bd bil deka mix cypio i susta i trenbolon.
...
Napisał(a)
Bije cidoteston 250 w poniedzialek i piatek i w srode omka. Efekty dobrze pompa idzie;D teraz bd bil deka mix cypio i susta i trenbolon
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!