Szacuny
483
Napisanych postów
9059
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
44876
Kupiłem sobie kreatynę: Creapure ALA Vit.B1... I do tego chcę jeszcze zakupić masówkę... Mam ochotę na MASS XXL, ale szkoda jest mi wydawać 155zł, a Magnuma 80000 duże wiadro mogę kupić za 120zł.
PS. Jest zdrowa żywność... Staram się to jakoś trzymać.
Pytam się ponieważ mam dylemat... Twoją odpowiedź będę ignorował. Myślisz, że jestem, aż tak pusty? Grubo się mylisz...
Zmieniony przez - Karciarz w dniu 2010-08-20 15:37:32
Szacuny
1418
Napisanych postów
35562
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
150828
ale koledzy mają trochę racji, zauważ iż Twoje pytanie wymaga tylko zastanowienia:
chcesz uzyskać okresloną dawkę kreatyny, powiedzmy 10g w dni treningowe i 5 w dni nietreningowe 9wiele osob tak bierze), wiec jesli w Twoim gainerze jest 4% kreatyny, to biorąc powiedzmy w poniedziałek nietreningowy 50g gainera do drugiego sniadania do dzienne powinienes sobie dobic jeszcze z 3g kreatyny z innego preparatu, jesli w srodę (treningową), bierzes zpowiedzmy 80g gainera po treningu i 40 do kolacji - to powinienes sobie podbic dawkę kreatyny do wspomnianych 10g z osobnego preparatu. Bo gainer to przede wszystkim uzupelnienie kalorycznosci jaldopisu, a w drugiej kolejnosci zrodlo kreatyny