Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
dieta dopięta na ostatni guzik
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
dopierow pierwszy cykl
Cel cyklu
masa
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
23
Witam.
Od 5tygodni biorę doping jest to testobolin alpha pharma, boldebolin z alpha pharma oraz metka lpha pharma. Testosteron w dawce 200mg na tydzień, boldebolin 200mg na tydzien i metka 4tabsy dziennie zaraz po posiłku. Ze względu na brak zauważalnych efektów postanowiłem zrobić sobie testy poziomu testosteronu, ponieważ podejrzewałem trefny towar i małe dawki środków. I się jednak nie myliłem, po badaniach poziomu testosteronu wyszło mi tak:
Testosteron w surowicy: 39,0 nmol/l. Gdzie norma wynosi 10,4 - 35,7
Wyżej wymienione anabole od razu wylądowały w koszu bo nie będę pakował czegoś co nie daje efektów. Poziom testosteronu jest mówiąc szczerze podwyższony delikatnie bo zaledwie o 3,3. Teraz moje pytanie brzmi tak! czy mam zastosować jakiś odblok po tej kuracji w postaci clomidu i ewentualnie w jakich dawkach? nie mam pojęcia dlatego zwracam się do was o pomoc. (ostatni strzał testobolinu był robiony dokładnie tydzień temu)
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
23
Mam tego świadomość dlatego sobie odpuściłem te dawki i ten cały towar, ale pytanie odnosi się zupełnie do czegoś innego. Głównie chodzi mi o ten odblok, czy mam go brać czy nie i ewentualnie w jakich dawkach. (zaraz wypełnię do końca ankietę)
Zmieniony przez - WheyShock w dniu 2015-02-16 23:35:18
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
16
najwidoczniej ktoś chciał zarobić na nowicjuszu, który pewnie zaczął swoją przygodę z siłownią, chodzi 6 miesiąc na siłownie, naogląda się na YT filmików o kulturystach, i chcąc pominąć pewne etapy, decyduje się wpieprzyć teścia oczekując, że bez regularnego treningu on załatwi sprawę.... a niestety nie ma tak, praca praca i jeszcze raz praca, do tego dieta, i efekty same przychodzą, testosteron jest dla ludzi którzy mają pojęcie w tym temacie, którzy mają wieloletnie doświadczenie i wiedzą co z czym, a nie dla leszczy, którzy chcą "sezonwo" być napompowani jak dentka od roweru
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
23
Mówiąc szczerze nigdy nie chciałem stosować jakiegoś kosku. Ćwiczę normalnie, trzymając ścisłą dietę, dobry plan treningowy który zmieniam i modyfikuje oraz suplementacje. Po prostu nie znałem się na tym a gościa widzę codziennie na siłowni, gadam z nim, żartuje pomaga mi w treningach, ale nie widziałem, że zrobi mnie w wałka... Ale byłem już na takim etapie, że chciałem wziąć coś mocniejszego, bo na każdego to w końcu trafia
Zmieniony przez - WheyShock w dniu 2015-02-17 00:50:56
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
23
tzn, nie wywaliłem ale odstawiłem i tak mi się kończyły bo wziąłem na pierwsze 5tygodni na próbę i potem miałem wziąć na kolejne 5 tygodni ale nie mam zamiaru. To w takim razie odblok jest konieczny czy nie? "A taka pro po dzięki Wlodiii za konkretną odpowiedź a nie jak to robią inni odpowiadają nie na temat"