maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
siema byl ktos z was na kubie i bral pare strzalow ze soba ?? wybieram sie tylko nie chce zeby mnie zawineli za taka glupote bo tam ostra anty drug polityka komunistyczna jest dzieki za info
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
leciałem z Algierii na Kube z 1 opakowaniem leku przeciw zapalnego i mi zabrali lek Tam miejscowe władze na lotnisku bardzo zwalczają przestępczość narkotykową i dopingową Nie polecam jechać tam z lekami na receptę bez pisma od lekarza Jak jedziesz na kube jako turysta jesteś traktowany z góry jako podejrzany a jak wpadniesz wiesz czym to grozi
Dodam od siebie że tam za byle głupotę będą cie karać i bez pieniędzy nie wychodź na ulice

...
Napisał(a)
ok zaladuje podwojna przed wyjazdem i sie obejde bez
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Ja tez bym nie ryzykowal
Szczegolnie Ty bambi swoja postura bedziesz sie bardzo wyroznial po wyjsciu z samolotu
nie ma co ukrywac
Fajne wakacje, tez bym pojechal ale z USA, niestety a z Kanady dodatkowe koszta i juz nie wychodzi tak dobrze, ale kraj napewno fajny! 

...
Napisał(a)
wiem nie bede ryzykowal
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Kolega miał problem z Viagrą - skończyło się uśmieszkami i wystawioną ręką po $$$.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Mi gamonie na lotnisku w Egipicie nawet gumki zabrali, ale weź tu się dogadaj jak to ledwo po angielsku duka.
Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/pater007_every_day_makes_a_difference-t999129.html
...
Napisał(a)
widac sa ostrozni nie chca syfa zlapac haha
pozdrawiam
...
Napisał(a)
pater007Mi gamonie na lotnisku w Egipicie nawet gumki zabrali, ale weź tu się dogadaj jak to ledwo po angielsku duka.
przy wieździe??
...
Napisał(a)
No jak zobaczyli, że już używane to nie ma co się dziwić 

doping & zdrowie
Polecane artykuły