Chodzi ktos tam na silke, jaka atmosfera i w ogole cena karnetów? Basen tam tez jest i sauna , fajna miejsce i mam niedaleko, dlatego pytam :D.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
byłem tam 2 razy. Spoko całkiem wygląda. Ławy mają Hessa. Są dwie ławki, bierznia, rower, różne hantelki, maszyny do treningu nóg w różnych układach. są wyciągi. Ogólnie fajnie można poćwiczyć. Jest taka brama do sztangi. Wiem że wjazd jednorazowy 10zł kosztuje ale karnet coś koło 80 zł dokładnie nie wiem.
...
Napisał(a)
dzieks, ja od listopada wale karnet na miecha, zobacze co sie bedzie dzialo, a karnet bodajze 70zl
...
Napisał(a)
heh, moj znajomy kiedys tam chodzil - pisal ze mieli robi remont, nowy sprzet mial byc a jedyne co zrobili to - lekko odmalowali maszyny
poza tym nie placili pracownikom przez co byl tam brud smrod i ubostwo...
moze teraz sie zmienilo

poza tym nie placili pracownikom przez co byl tam brud smrod i ubostwo...
moze teraz sie zmienilo
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
...
Napisał(a)
hah, byłem w końcu i mi się mocno spodobało. Trener spoko gość, ludzi było w miare mało, mozna było poćwiczyć. Jedyn mankementem jest mała ilość obciążenia 

...
Napisał(a)
oj tak obciażenia nie jest za wiele i jest przetarte, tak że raz nie mogłem sobie dobrać tak jak w domu ćwicze, bo nie mogłem obczaić krążków który ile głupio aż mi było jak się kapnąlem że 10 kg wziąlem za 5 i sobie nie mogłem z ciężarem dać rady :p
...
Napisał(a)
hah juz podpisali krazki ostatnio wiec jest looz
chodze juz troche i fajna atmosfera, ludzie w miare spoko. Jest dobrze

chodze juz troche i fajna atmosfera, ludzie w miare spoko. Jest dobrze

...
Napisał(a)
Mam pytanko czy dużo dziewczyn chodzi na siłownie do KS bronowianki??
albo kto z was by wybrał tam sie ze mną ??
Bo samej to jakoś nie mam chęci...
Pozdrawiam
albo kto z was by wybrał tam sie ze mną ??
Bo samej to jakoś nie mam chęci...
Pozdrawiam
Nie piękne co piękne ale to co się komu podoba... ;)
...
Napisał(a)
wrzuc foto hehe

FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
...
Napisał(a)
ja tam smigam
wiec nie ma problemu
a kobietek tam chodzi sporo, czasami jest ich wiecej niz facetow, zalezy od pory dnia i ..... nocy
wiec nie ma problemu

a kobietek tam chodzi sporo, czasami jest ich wiecej niz facetow, zalezy od pory dnia i ..... nocy

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!