Jezeli tak to w jakiej dawce ????
...
Napisał(a)
Czy branie kreatyny tylko raz dziennie zaraz po treningu aby zatrzymac katabolizm ma sens ???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
AHA,JESZCZE JEDNO!PRAGNE PRZYPOMNIEC,ZE GLUTAMINA,TO DOBRY POMYSL,TYLKO,ZE CHOLERNIE KOSZTOWNY!NALEZY PRZYJMOWAC ODPOWIEDNIE DAWKI TEGO AMINOKWASU,ABY DALY ODCZUWALNY EFEKT ANTYKATABOLICZNY.ZACZYNAJAC OD MNIEJSZYCH PORCJI,NA PRZESTRZENI TYGODNI-ZWIEKSZAJAC DO 4 X 10G!!!
" LIVE AND DIE IN THE SQUAT RACK ! "
...
Napisał(a)
Branie kreatyny w celu zatrzymania katabolizmu mija się z celem.Weź glutaminę albo HMB.Kreatynę bierz ale nie po treningu.
...
Napisał(a)
Cysiu a kiedy jak nie po treningu??? czy nie bierze się rano naczczo i po treningu????
Sloniu
Sloniu
Największe dobro nosi pierwiastki zła i największe zło nosi zarodki dobra.
...
Napisał(a)
A wiec kreatynke na czczo po przebudzeniu mozna, lub miedzy posilkami, a glutamine i HMB w celu regeneracji trzeba wziasc bezposrednio po treningu, kreatyne za jakas godz ale na czczo najlepiej z jakims transportem(np. glukoza), niezapomnij takze o posilku potreningowym to najwazniejsze jesli chcesz sie zregenerowac, a wiec jesli chcesz te preparaty zarzywac musisz je jakos ze soba pogodzic i niezapominac o posilkach...
.
.
.
...
Napisał(a)
Sloniu!Po treningu powinno się hamować katabolizm.Kreatyna jest bardzo słabym antykatabolikiem.Można ją brać po treningu jeśli bierzesz też np.glutamine.
...
Napisał(a)
potwierdzam kreatyn ma niskie wlkasciwosci antykataboliczne, ja bym bral rano prxed treningiem
lukas3339
"Wroga trzeba zabić z dużej odległości, bez ostrzeżenia, strzałem w plecy. O honor nalezy dbać wśród przyjaciół" Zasłyszane.
lukas3339
"Wroga trzeba zabić z dużej odległości, bez ostrzeżenia, strzałem w plecy. O honor nalezy dbać wśród przyjaciół" Zasłyszane.
lukas3339
...
Napisał(a)
A jak biore np. jedynie kreatyne i chcialbym brac ja dwa razy dziennie to kiedy brać?????
Sloniu
Sloniu
Największe dobro nosi pierwiastki zła i największe zło nosi zarodki dobra.
...
Napisał(a)
Mysle ze rano jak sie przebudzisz zeby wziasc na czczo i nastepnie poczekaj z jakis czas z posilkiem, a nastepnie po treningu lub przed jak wolisz, rownierz na czczo(ja zawsze bralem po treningu).
.
.
.
...
Napisał(a)
STARY!CO TO ZNACZY"ABY ZATRZYMAC KATABOLIZM"?CZY TY PRZECHODZISZ JAKAS GLODOWKE?JESTES CHORY?CZY TYLKO CHCESZ PRAWIDLOWO ZASTOSOWAC SUPLEMENTACJE,Z WSZYSTKIMI KORZYSCIAMI,JAKIE ONA PRZYNIESIE?WIEC JESZCZE RAZ :NAJWAZNIEJSZY MOMENT PRZYJECIA KREATYNY,TO OKRES ZARAZ PO ZAKONCZENIU OSTATNICH SERII NASZEGO TRENINGU!!!NAWET PRZED AEROBAMI[JESLI KTOS JE WYKONUJE NA ZAKONCZENIE].KREATYNA NIE JEST TU WYJATKIEM[TAKZE INNE AMINOKWASY I SUBSTANCJE SPECJALNE:GLUTAMINA,BCAA,HMB].PO TRENINGU,KIEDY NASZ ORGANIZM JEST ZMECZONY,ZAPASY GLIKOGENU[PALIWO NASZYCH MIESNI]SA WYCZERPANE,TWORZY SIE"OKIENKO",TRWAJACE OK.45MIN.,W KTORYM POWINNISMY ZROBIC WSZYSTKO,ABY NASZ ORGANIZM WROCIL DO STANU UZYWALNOSCI,A CO NAJWAZNIEJSZE,ROZPOCZAL PROCES REGENERACJI I WZROSTU.DLATEGO,TAK WAZNA JEST SUPLEMENTACJA I POSILEK POTRENINGOWY.
" LIVE AND DIE IN THE SQUAT RACK ! "
Poprzedni temat
Ile gram dziennie zjadacie glutaminy ?
Następny temat
CZY WARTO KUPIĆ TO WSZYSTKO??
Polecane artykuły