Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Koszulki Pilkarskie !! Oryginalne TANIO !!!!

temat działu:

Targowisko

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 7483

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 51 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 111
Koszulka Arsenalu jest Uzywana , w stanie bdb , raczej nabywalem takie koszulki w celach kolekcjonerskich. Rozmar z metki to XL i sugerowany wzrost 170 ale prawda to nie jest , bo mam 180cm i koszulka jest przylegajaca w takim razie , ponizej 180cm i szczuplej budowie ciala koszulka jest jak najbardziej dobra.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 51 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 111
odswiezam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Odswiezam i dodaje nowa oferte ! Sprzedam rowniez rozne bluzy z kapturami , bluza z futrem od wewnatrz z Reportera , cena sklepowa 199zl o mnie za 70 zl ... Bluza House , Southpols , McKenzie i wiele innych ubran ! Spodnie dresowe stan bdb Nike Premier czarne z czerwonym napisem Nike rozm s, osoba majaca 180 wejdzie w nie bez problemu , ja mam 177 i sa dobre :) SPrzedaje wszystkie ciuchy w ktorych nie chodze a sa w stanie godnym dalszego uzytkowania , powod ? Zakupilem samochod i mam juz inne wydatki... Zainteresowanych zapraszam na gadu , zawsze niewidoczny 4946091 , dam zdjecia i napewno sie dogadamy !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Posiadam rowniez ciuchy dla osbo ktore ubieraja sie w "dresy" Typu Nike itd ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Odsniezam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kupie buty sportowe

Następny temat

Sprzedam Thermo Fat Burner

Spalanie
Polecane artykuły