...
Napisał(a)
Witam, pomyślałem, że napiszę ten temat - może ktoś również boryka sie z podobnym problemem i znalazl rozwiazanie. Mianowicie zawsze podczas treningu dostaje bolu w nadbrzuszu, zazwyczaj prawa strona, ale zdarza sie lewa - mam to od zawsze przy wysilku wydolnosciowym, 20lat temu jak zaczynalem biegac to juz wtedy mialem problem z kolkami, az po dzis czas przy treningach sztuk walki. Czasami mnie atakuje kolka po 5minutach treningu, a czasami po 20 - jesli nie przerwe wtedy treningu bedzie sie pogorszalo szybko, ze bede musial calkowicie przerwac trening, najlepszym sposobem jest wtedy zrobic 5min przerwy i wtedy loteria czy bedzie nawrot czy tez nie. Nie ma to nic wspolnego z jedzeniem bo przychodze na trening czasami 2h po posilku, mam skrzywiona przegrode ale tak mysle, ze problem mialem 20lat temu jak jeszcze przegrody skrzywionej nie mialem. Czy ktos ma podobny problem lub ma pomysl skad sie bierze bol?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Poprzedni temat
Kontuzja a trenowanie sportów walki
Następny temat
Operacja plastyczna, a sparingi.
Polecane artykuły