Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
58
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
938
Cześć ,mozecie mi poradzic cos na rzezbe ,tak zeby nie trzeba bylo sie kłuć strzykawa bo nie mam warunków, mieszkam za granica, nie mam jak ,nie mam gdzie i poprostu nie chce
Zestaw cos w stylu wina i deki lub tescia -oczywiscie w Tabsach .Aby nie spuchnac jak swinia. Dziekuje za jakiekolwiek info .
Zapracowany Rodak
Szacuny
53
Napisanych postów
4246
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
36589
Sport test myslalem ze PH bierze sie oralnie, do metody transdermalnej trzeba miec nosnik np., DMSO,PLO,PHO.
DMSO powoduje nie przyjemny efekt uboczny, parzy skore... generalnie marnuje sie przez taki sposob okolo 50% towaru, czesto chlopaki w USA robia z pelletek cos w rodzaju Finaderm, jak sie boja strzalow, taka mentalnosc, smrod straszny podobno, ostry zapach.
Takze mysle ze sie nieco pomyliles co do metody transdermalnej, PH to nie kolagen ze posmarujesz i sie elegancko zaabsorbuje.
Szacuny
1
Napisanych postów
58
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
938
Ważę ok 100kg ,jestem zatluszczony. mam 39 lat i byc moze to bedzie moja ostatnia walka z tym pieprzonym tluszczem. Kiedys jeszcze w PL walnalem cykl deke plus winko ,bardzo ladnie sie wyrzezbilem.
Teraz duzo trenuje ,mam bardzo ciezka prace(ukladanie kostki brukowej) i fett ani rusz.
Chialbym poprawic gestosc miesnia ,schudnac i wygladac wreszcie jak czlowiek.
Od tyg. staram sie trzymac diete ,choc przy ciezkiej pracy jest to raczej niemozliwe, bo zeby tyrać trzeba porzadnie zjesc.
Mam na szczescie 2 tyg wolnego ,dobrze trenuje i biegam na biezni praktycznie codziennie. Chcialem sobie tylko pomoc jakims winkiem i czyms tam jeszcze. Kłuć sie boje - za granica jest z tym maly problem.Pozdrawiam