Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2021-08-01 14:45:55
...
Napisał(a)
Witam czy ktoś kumaty mi powie czy to jest lepsze niż HCG?? Czytałem o tym ale chciałem aby ludzie którzy to biorą mogli mi coś o tym powiedzieć.Z góry dzieki
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie wrzucamy tutaj zdjec
Lepsza od hcg ? Przecież obie substancje maja totalnie inne spektrum działania
Lepsza od hcg ? Przecież obie substancje maja totalnie inne spektrum działania
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Przepraszam ale rzadko odwiedzam sfd.Wiec co możesz powiedziec na ten temat HCG vs kisspetyna
...
Napisał(a)
I Kisspetyna to stosunkowo nowe odkrycie, jest cały czas badana, wpływa na wiele funkcji w organiźmie, produkowa jest między innymi w obrębie podwzgórza i ma duży związek z dojrzewaniem, reguluje wydzielanie GrNH przez podwzgórze, działa podobno przeciwnowotworowo ale to wszystko jest dopiero w trakcie badań i nie ma to nic wspólnego z hcg jak Lodzianin napisał, naukowcy dopatrują się jeszcze wiele pozytywnych funkcji tego peptydu ale nic nie jest potwierdzone
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2021-08-01 16:33:02
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2021-08-01 16:33:02
1
...
Napisał(a)
A z tego co pisali to niby zastępuje HCG dobrze że tutaj sięgnąłem po informację
...
Napisał(a)
A jeśli mam problem z płodnością biorę HCG regularnie pół roku 1250iu e2d teraz e3d czy mogę dorzucić to do tego czy to zbędne ??
...
Napisał(a)
Malo przebadane to jest ,ale za to masz pewniak srodek jakim jest HMG
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Jeśli chodzi o hmg jak dawkować i czy można przez dłuższy czas oczywiście on cały czas
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!