Szacuny
1
Napisanych postów
21
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
141
Witam, chciałbym się Was zapytać jak mogę nauczyć się kickboxingu... (w domowych warunkach) chodzi mi o jakieś poradniki czasopisma, które znajdują się w internecie.
A więc, mam 17 lat ważę 75kg i mam 190 cm wzrostu. Dysponuję rękawicami bokserskimi i workiem o długości ok. 180/45. Posiadam staż na siłowni, ćwiczę już ponad rok i mam całkiem nie złe osiągi.
Również posiadam umiejętności w boksie.... Proszę o porady i czekam na każdą odpowiedź. Z góry dziękuję.
Szacuny
0
Napisanych postów
52
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
446
Widze r0cq że masz taką sama problem jak ja ale ja od września ide do szkoły do innego miasta i tam sie zapisuje na kb :) to było moje marzenie od 6 klasy podstawowej i do tej pory sekcje jaka miałem to ulica..... Pozdrawiam
Szacuny
1
Napisanych postów
21
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
141
Dzięki za odpowiedź.... ale nie ma w okolicy owego klubu :( Nic ,a nic. Chciałbym poćwiczyć sam u siebie w domu... Kopnięcia, strzały itp. Jeśli posiadacie jakieś "instruktażowe" filmiki to bardzo bym prosił link do nich.
Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
247
Z tego co mi wiadomo to z filmów instruktażowych można się nauczyć tylko złej techniki... na takich filmach nie widać nic dokładnie... Do tego samodzielny trening na worku narobi tylko złych nawyków albo co gorsza kontuzji.. Aby nauczyć się kickboxingu musisz znać techniki których bez trenera lub obeznanej osoby przy boku niestety nie poznasz... Lepiej się rozejrzeć za inną sekcja sw w okolicy albo dojeżdżać... Szczerze odradzam samodzielnego treningu KB. Pozdrawiam
Szacuny
1
Napisanych postów
21
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
141
Dzięki tyle że nie idą te filmiki....pokazuje się taki komunikat " Sorry, this video is not available. :'( " heh proszę znajdź jeszcze coś innego albo to tylko żeby szło...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nie rozumiem trochę tego... ja nigdy osobiście nie próbowałem się uczyć czegoś w domu... Jak nie mogłem znaleźć MT poszedłem na boks teraz znalazłem MT i się przenoszę a jak bym nie znalazł to planowałem je ćwiczyć na studiach :D