Mam pytanie bo nie wiem co dalej robić ostatnio z treningu wróciłem z kalafiorem ładnie go ściągnąłem ucho wyglada prawie jak przedtem tylko lekko odstaje i jest obrzęknięte. Mogę coś zrobić żeby to ucho nie odstawało ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Opisz bardziej czytelnie lub wstaw zdjęcie bo nie do końca można zrozumieć o co ci chodzi . Jeśli jednak jest obity i napuchnięty to stosuj jakieś maści i czekaj
...
Chodzi o to czy jak po ściągnięciu krwi ucho to dalej odstaje to juz będzie takie na stałe czy po czasie wroci do normy?. Nie było wcześniej odstające
...
Spokojnie - wszystko wróci zapewne do normy , jestes po urazie , po zabiegu więc wszystko przez jakiś czas będzie opuchniete .Stosuj opatrunki , masci żele ( co tam możesz i masz zalecane ) a z czasem będzie dobrze
...
jeżeli chodzi o SW to pewnie wróci prawie do stanu poprzedniego, jednak zobacz jakie porozbijane uszy mają np. bokserzy
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Dziwny przypadek niby IBS uciążliwe objawy
Następny temat
Krzysztof Piekarz