Szacuny
16
Napisanych postów
593
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3503
hejka wam wszystkim!!!! a szczególnie uczestnikom tegorocznych MP;)))
To tak na wstępie chciałbym podziękować gospodarzom za zorganizowani MP a przedewszytkim ciepłe przyjęcie szczególnie naszej drużyny UKS Tanew tydzień przed MP. Naprewde spoko ludziska w tym choszcznie, bardzo pozytywnie nastawieni, zarówno zawodnicy jak ludność tubylcza;))) spoko atmosfera i w ogóle. Pozdro 600 dla Trenera Watkowskiego, chłopaków i dziewczyn z choszczna starszych i młodszych;) Fiołka, Metala, Okresa, Bedy Karoliny Obrzuta i całą reszte bo wszytkich nie spamiętam;) spoko macie miasteczko i spoko ludzi;))) pozdro dla innych zespołów, dla naszych rywali TKKF Szczęśliwice i ich pieknych dziewczyn;)))
co jeszcze co jeszcze?? no potych mistrzostwach musze powiedzieć że baardzoduże postępy zrobiuły zespoły TYCH i Ślesin, jestem pod wrażeniem a jakiewnioski moge wyciągnąć? chyba tylko takie że trening to podstawa, a 9 miejsce to wielki niedosyt;(
aha Beda możesz mi powidzieć jak byłoz tą waszą zapchaną damską toaletą??;))
Szacuny
0
Napisanych postów
33
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
128
No i nie bylo obiecanego masazu od dziewczyn z TKKFu. A co do MP to dla nas porazka, bo tylko 4 msce. Jesli chodzi o postepy to Choszczno ogromnie mnie zaskoczylo. Tyle na temat. Pozdro dla wszystkich
:)LEPIEJ BYĆ ZNANYM PIJAKIEM
NIŻ ANONIMOWYM ALKOHOLIKIEM:)