...
Napisał(a)
o ku**a kto widział tą strone tam omka 10ampulek kosztuje 300zł buahaha trzeba byc slepym zeby kupywac an tej stronie haha;]
nastepnym razem spytaj sie o kogos konkretnego deala a sa tacy
Pozdrawiam i przykro mi
nastepnym razem spytaj sie o kogos konkretnego deala a sa tacy

Pozdrawiam i przykro mi
...szukasz pieniedzy??...wypier...
nie potrzebna mi dziwka,
ktora chce kasy i tka jej niemam..
...
Napisał(a)
szuwax17 nic mi niemow dawno nie mialem stycznosci z takim ****a frajerem.Dzieki za info na priv za to leci SOG
Jabcol251 moze to jakis koleszka tego smierdziela z www.megakoks.pl albo sam dziala na kilka frontow
Zmieniony przez - muffa w dniu 2006-09-27 13:49:29

Jabcol251 moze to jakis koleszka tego smierdziela z www.megakoks.pl albo sam dziala na kilka frontow
Zmieniony przez - muffa w dniu 2006-09-27 13:49:29
Depresja, Stan Umysłu Fiasko Z Życia I Z Marzeń Wszystko
To,Co Dobre Znikło Może Było By Inaczej Gdybym Miał Przed Sobą Przyszłość
[ON]
...
Napisał(a)
z tej strony co ja napisalem nie kupujcie mialem silabolin to naklejka sie odkleila juz nie mowiac ze nie poszlo tylko mam nadzieje ze zadnego gowna nie wbijalem
...
Napisał(a)
nie rozumiem czemu nikt tego posta nie kasuje czy regulamin sie juz zmienił i można podawac linki do sprawdzonych stron z sterydami?????????????????
Jak mówi stare rumuńskie przysłowie "Jeśli ktoś ci przerwie bój to go skaratuj"
...
Napisał(a)
nstec a kto tutaj podaje linki do stron ze saa
Tutaj dalem ostrzezenie przed śmierdziuchem ktory okrada ludzi

Depresja, Stan Umysłu Fiasko Z Życia I Z Marzeń Wszystko
To,Co Dobre Znikło Może Było By Inaczej Gdybym Miał Przed Sobą Przyszłość
[ON]
...
Napisał(a)
to proponuje zrobic liste stron tych naciagaczy przeciesz to nie lamie regulaminu bo oni nie sprzedaja koksu tylko olej lub guwno w paczce a nie sterydy wiec to jest chyba dobre i nie lamie regulaminu.
Jak mówi stare rumuńskie przysłowie "Jeśli ktoś ci przerwie bój to go skaratuj"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
jak lepiej?
Następny temat