Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
66
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1539
Cześć jestem po paru cyklach ale pewnie złe były złożone troszkę pieniędzy poszło do kosza prze sto i nakupiłem nowego nabytku ktoś mi na siłownie doradzili i chciałem się dowiedzieć czy to będzie dobra składanka boldenon 50 ml posiadam 15 ml omnadren 250 i 15 ml i kolega mi rozpisał plan ćwiczeń i cykl poniedziałek 2 ml boldka wtorek 1 ml omki w srode 2 ml boldka w czwartek 1 teścia piątek 2ml boldka i sobota 1 omki a niedziela przerwę sobie zrobię co wy na to myślicie ???????????? z góry dziękuje za odpowiedz
Waga: 97
Wzrost: 183
Obwód klatki: 117
Obwód ramienia: 44
Obwód talii: 96
Obwód uda: 86
Obwód łydki: 42
Staż na siłowni: 2 ,5lata
Ilość spożywanego białka: 3g/kg
Ilość spożywanych węglowodanów: 7g/kg
Ilość spożywanych tłuszczów: 0,5g/kg
Opis przebytych cykli sterydowych: lepiej nie pisać będziecie się śmiali ;[
Trening: Myślę ze dobry
Cel cyklu: masa siła
Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 3 miesiace
Poziom BF%: b.d
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): B.D
Stan zdrowia: dobra
Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: brak
Szacuny
0
Napisanych postów
66
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1539
50 ml - 50mg/ml tak pisze na opakowaniu Fort Dodge Animal Health a napisz bardziej wyrozumiale dla mnie co to znaczy 1-8 ??? propo pewnie chodzi o testosteron i mg nie wiem ile ma ten testosteron i na końcu co to znaczy e2d przepraszam ale jestem początkujący i nie bardzo znam się na tych skrótach wiec proszę o wyrozumiałość pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
66
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1539
Wiec zamierzam jechać następująco
boldenon 1-12 100 mg e2d
Testosteron prolongatum 1-5 100 mg e3d
omnadren 250 1-5 100 mg e3d
i mam pytanie czy mogę jeszcze do tego dokupić sustanon 250 i do rzucić do tego cyklu po 5 tygodniu jak się skończy omnadren i prolongatum żebym jechał do 12 tygodnia boldkiem z góry dziękuje
Szacuny
0
Napisanych postów
66
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1539
Dlaczego boldek bez sensu co 2 dzień ?????? masz lepszy pomysł ?? {po co oma z enanem razem? } nie rozumiem tego co napisałeś morzesz to sproscic ?????? jak mi sie skonczy prolongatum i omnadren w 5 tygodniu chce kupic sustanol 20 ml i brać tak długo 1-5 500mg e3d co myślisz o tym ??????????
Szacuny
1223
Napisanych postów
26444
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
298562
bold to długi estr więc po co bić co 2 dni?
czego nie rozumiesz w moim pytaniu o me i enana?po co Ci aż 5 testosteronów?zwłaszcza, że w omie masz długie estry susta to oma, więc dawkuj tak samo jak omę
Szacuny
0
Napisanych postów
66
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1539
a boldka dlaczego piszesz ze źle co 2 dni wiec jak często mam robić szczały ??? ja myślałem ze co 2 dzień i na tydzień będę miała 400 mg wiec zadziej robić a większe dawki ?????