...:::UmIeSz LiCzYć ?! LiCz Na SiEbIe !! TwOjE SzCzEsCiE InNyCh j**iE !!!:::...
...
Napisał(a)
Mam 20 lat i obecnie moja sytuacja wygląda tak, ze trenowałem kilka lat w klubie (3-4) w wieku 18,5 przestałem bo zmusiła mnie do tego ***owa sytuacja finansowa i musiałem isc do pracy (nie miałem czasu na treningi) mimo tego ze prezes nalegał zebym został tzn. mówił ze jak będe trenowal to bede grał w seniorach (A-klasa) juz na wiosne (odchodziłem w jesien). Ostatnio chciałem sie zapisac do troche słabszego klubu z A-klasy nie dawno wyszli z B-klasy, tyle ze całkowicie wyszedłem z formy jestem dużo slabszy niz kiedys ( głownie chodzi o skutecznosc i wytrzymałość i to ze zapomniałem o wielu rzeczach jakich uczył trener z techniką jest w porządku), czy mam szanse wrócić do poprzedniej formy w szybkim czasie? tak zeby zagrac w seniorach w A-klasie w jesien (widziałem na internecie ze w składzie większosc to rocznik 92 czyli 2 lata młodsi). Wiem ze zawsze moge spróbowac, ale moze mieliscie tez dłuzsze przerwy w grze i wiecie mniejwiecej jak to jest...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
to zależy poza treningami musisz też sam trenować. też byłem w takiej sytuacji że nie grałem tylko że jak miałem kontuzje i pierwszy raz jak wybiegłem na boisko po kontuzji to myślałem ze płuca wypluje... musisz sam biegać rozciągać żonglować piłką i wróci i wytrzymałość i czucie piłki po prostu musisz ją poczuć jak kiedyś. Pozdrawiam i powodzenia w powrocie do formy. ;]
Polecane artykuły