Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
27
Napisanych postów
2128
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
22425
sytuacja z LL jest o tyle dobra, ze w Polsce jest tylko jedno zrodlo tej firmy
to co jest dostepne w Polsce to napewno LL prosto od producenta.
wiele osob chwali ten towar, nawet zawodnicy stosuja propa LL, a oni bardzo dbaja o to co biora.
nie ma chyba sensu drazyc dalej tego tematu ... nawet Venom pisal, ze towar jest ok.
Szacuny
100
Napisanych postów
6615
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
139516
mlody jedno? jedno z ktorego Ty bierzesz...
nie wierze ze jakis stefan z jankiem nie wpadli na pomysl walenia stuffu (tymbardziej ze ww juz wczesniej walili ip bd)
Szacuny
27
Napisanych postów
2128
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
22425
Bling daruj sobie te gadki, nie tylko ja biore
w tym akurat przypadku Ty gowno wiesz i gowno widziales....bez obrazy.
wlasnie zadnego Stefana raczej na to niestac i nie ma dojsc.
LL w Polsce nie trzymaja dzieci.
pogadaj z kims powaznym z 3m to zmienisz zdanie.
co do wałow Ip to puszczala je sama firma, wałow BD jest bardzo malo i sa naprawde trefne, typu sypiace sie tabsy stanabolu, czy boldabol z pomylonym stezeniem.
poza tym waly BD nie maja hologramu tylko swiecaca naklejke.
Szacuny
103
Napisanych postów
468
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1980
No wlasnie darujcie sobie ten temat bo nie dojdziecie do zadnego zadowalajacego obie strony wniosku ja ostatnio bylem na silce w swoim miasteczku odwiedzic 3 kolegow ktorzy zaczeli cwiczyc rok temu to niezle byczki teraz z nich...a kolo co tam siedzi na silce i kox zalatwia to tez mowi mi zdanie: ja mam w 100% oryginalny kox bo sam po niego jezdze do "pewnego zrodla" no i coz ma powiedziec ze robi mietka w piwnicy czy rozlewa olej slonecznikowy i daje takim 15 latkom ktorzy przyszli pierwszy czy drugi raz na silke a on im to zaproponuje kazdy twierdzi ze ma git towar...jak sie chce miec 100% pewnosc to trzeba kupic u producenta albo cos na recepte
Szacuny
100
Napisanych postów
6615
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
139516
raczej?
dojsc do czego? nie stac?
na kupno szkla wydrukowania etykiety i zrobienia hologramu (wszystko loozno znajdziesz w necie...) sorry ale to do mnie nie dochodzi bo jest zbyt proste
Szacuny
27
Napisanych postów
2128
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
22425
dojsc do importera, producenta, taki biznes to nie jakas mala dilerka i trzymaja to odpowiednie osoby.
wszystko wydaje sie proste, jaki problem zrobic lewa norme, ampy, etykiety, kapsle
tylko jak przyjdzie co do czego to odwzorowanie oryginalu jest naprawde trudne.
Szacuny
27
Napisanych postów
2128
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
22425
wali jak najbardziej, praktycznie tylko kilku srodkow nie wala, albo podroby sa marne
koszt zrobienia dobrego wala calkiem nie bedzie taki maly, pozniej trzeba to puscic w obieg, a tu jest problem bo jezeli raz ktos dostanie wala, szczegolnie jak kupuje duzo raczej 2 raz juz u tej samej osoby nie kupi.
wiec jak zwykle liczy sie zrodlo danego srodka, niezaleznie czy to grecka apteka, czy producent w Polsce.