Witam wszystkich odwiedzających temat.
Planuje cykl i mam dylemat pomiędzy tymi dwoma środkami.
Wiadomo genetyka każdego organizmu jest inna jak i działanie powyższych produktów. Zdaje sobie sprawę, że na jednego zadziała xp czy hf lepiej a na drugiego gorzej czy wogóle. No cóż ale po to jest to forum by dyskutować i doradzać ludziom w wyborach.
jeżeli HF to z czym go najlepiejnłączyć i jakie dawkowanie i na ile tygodni. Jeżeli XP to jaki rodzaj dokładnie bo mamy ich pare a interesuje mnie najbardziej efektywny -- z czym jak i na ile.
Proszę o wypowiedzi ludzi posiadających wiedzę w temacie. Farmazonów nie potrzebuje
.
pozdrawiam.
obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył): --
Waga: 88,5
Wzrost: 185
Cel cyklu: siła,masa
stosowane już wcześniej suplementy : kreatyna cm3,kre alkalyn
Uprawiane inne sporty: --
stosowane wcześniej spalacze : ---
suplement stosowane przez ostatnie 60 dni: ---
ilość dni wolnych od kreatyny: jakieś 5 miesięcy
przewidziane finanse na cykl: --
uwagi i sugestie: --
Staż treningowy: 2lata
Planuje cykl i mam dylemat pomiędzy tymi dwoma środkami.
Wiadomo genetyka każdego organizmu jest inna jak i działanie powyższych produktów. Zdaje sobie sprawę, że na jednego zadziała xp czy hf lepiej a na drugiego gorzej czy wogóle. No cóż ale po to jest to forum by dyskutować i doradzać ludziom w wyborach.
jeżeli HF to z czym go najlepiejnłączyć i jakie dawkowanie i na ile tygodni. Jeżeli XP to jaki rodzaj dokładnie bo mamy ich pare a interesuje mnie najbardziej efektywny -- z czym jak i na ile.
Proszę o wypowiedzi ludzi posiadających wiedzę w temacie. Farmazonów nie potrzebuje

pozdrawiam.
obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył): --
Waga: 88,5
Wzrost: 185
Cel cyklu: siła,masa
stosowane już wcześniej suplementy : kreatyna cm3,kre alkalyn
Uprawiane inne sporty: --
stosowane wcześniej spalacze : ---
suplement stosowane przez ostatnie 60 dni: ---
ilość dni wolnych od kreatyny: jakieś 5 miesięcy
przewidziane finanse na cykl: --
uwagi i sugestie: --