BB
...
Napisał(a)
witam mam problem z pierwszym cyklem nie wiem co bedzie lepsze czy 10 ampulek deki po 2ml holenderskiej czy 200 tab metanabolu +odzywki bialko glutamina.na drugi cykl przed samymi wakacjami chcialbym wziasc 100 tab clenbuterolu i 100 winstrolu +efydryna z clenem na zmiane co 2 tyg !! dziekuje za pomoc pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Sama deka odpada raczej gdyż możesz nabawić sie tzw deca dick, tak Cię przyblokuje.
A nie myslales o jakims testosteronie??
moze 100 metki + np propionat lub enan??
A nie myslales o jakims testosteronie??
moze 100 metki + np propionat lub enan??
...
Napisał(a)
to moj pierwszy cykl wiec chyba jednak zostane przy mecie 200 tab starczy i pozniej tak jak mowilem clen na zmiane z efydryna co dwa tygodnie i winstrol 100tab moim celem jest osiagniecie ladnej sylwetki (nie chce byc wielki):) pozdrawiam
BB
...
Napisał(a)
oxytone skoro tak radzisz wiec zostane chyba przy 100 metki a reszta winstrol plus efydryna i clen dobre polaczenie ??dzieki za pomoc
BB
...
Napisał(a)
100 metki plus dobra dieta i powinno być dobrze choć pomyśl nad propionatem 50 mg e2d do tej metki. Było by jeszcze fajniej 

...
Napisał(a)
pomysle:)dziekuje za porady itd ale 9interesuje mnie bardzo ten drugi cykl na clenie efydrynie i winstrolu czy moglbys wyrazic swoja opinie na jego temat z gory dzieki mam jeszcze ultra ripped i thermo speeda olimpa i nei wiem czy moglbym dolorzyc te odzywki do winstrolu itd...???
BB
...
Napisał(a)
Dobry pomysl zeby co 2 tyg zmieniac clena na efedryne, ze względu na wysycenie receptorów
Jaki masz ten winstrol?? tzn ile mg?
Jaki masz ten winstrol?? tzn ile mg?
...
Napisał(a)
Zakładając że jest tam tyle ile jest napisane to sugerował bym 20 mg dziennie. Co na to inni??
...
Napisał(a)
obecnie dostepny mam takze taki winstrol Stanazolol 10 mg/tabs LA Pharma Włochy nie wiem jeszcze ktory jest lepszy nie zdarzylem sie zorientowac:)jezeli moglbys mi cos doradzic bylbym wdzieczny
BB
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!