...
Napisał(a)
czecho jestem nowy prosze o pomoc fachowców mieszkam w milanie i tam pracuje(studiuje)jestem w polsce na krótki okres kupiłem 5 amp deki holender pewny cwicze 3 lata mam 20 lat obecnie jest to mój pierwszy cykl chcem to zrobic dobrze czy wogule starczy tyle deki zeby cos poszło no to jakie osłony do tego czy duze beda skutki uboczne prosze o pomoc zalezy mi na tym nie chcem niczego spieprzyc pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
dzeki bardzo a na odblokowanie jak-clomid ale jak go wziąść qrcze nie wiem skad go mam wziąść u mnie nikt o tym nie słyszał!!!no i jeszcze musze kupic te deki ale skąd to wziąśc a niedługo musze do domu spadac no nic tzreba jakos wykombinowac a jeszcze mozna zamiast białka walic gainera
...
Napisał(a)
to jakie to musza byc strzały po 200 mg na tydzien??czy jeszcze dokupic
...
Napisał(a)
Sprawdź jaką masz dekę - jeśli 100mg w 1 ml a masz ampułkę o pojemności 2ml to masz razem 200mg
I to jest potrzebna Tobie dawka na tydzień.

Formę buduję dzięki:
http://www.esuple.pl/
Moderator w Dziale Doping...
...
Napisał(a)
No taką własnie mam deke to jaki przewidujecie cykl jak on powienien wygladac chodzi mi mianowicie o lajtowy cyklik zeby mocno nie spuchnąć ??Co do tego dokupic chodzi mi o odzywki bo nie chcem pierwszy raz łaczyc deki z niczym
...
Napisał(a)
Białeczko, polecam Extensora.
Formę buduję dzięki:
http://www.esuple.pl/
Moderator w Dziale Doping...
...
Napisał(a)
Możesz dodat metę lub teścia! Samą decę to nie ma sensu! Jak coś dodasz, to bedzie lepsze działanie! Mniejsze dawki niż 200 mg nie mają sensu jeżeli chcesz przytyć! Napewno musisz dokupić! 5 ampułem, to stanowczo za mało, bo jak ona zacznie działać, ty juz skończysz cykl i lipa. (kasa w błoto) 10 ampułek to tak akurat!
...
Napisał(a)
,,przytyć"...........b.k.....
że to twój 1cykl i niechcesz łączyć zniczym....
ja ci k***a radze jednak połączyć z testem.....i radze ci dobrze....
że to twój 1cykl i niechcesz łączyć zniczym....
ja ci k***a radze jednak połączyć z testem.....i radze ci dobrze....
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
...
Napisał(a)
pomysle a jakiego tescia polecacie olimpa białko moze byc whey matrix a skutki uboczne bedą jakies jakie osłony
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!