-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Hammer Labz Trojan Test

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 368

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 95 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 533
Tak jak w tytule: Hammer Labz Trojan Test, warto, działa to coś ? Jakaś opinia osoby która łykała ten środek, z opinii które tu znalazłem, chyba jest OK, ale wolę zapytać bo 10 zyla nie kosztuje.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12456 Napisanych postów 161914 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240385
Siemka, miałem kilka produktów od nich i działają spoko.
1

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Początkujący
OK! Dzięki, zachęciłeś mnie do spróbowania :)
...
Napisał(a)
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6321 Napisanych postów 78108 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 767474
Suplementy pod kątem zwiększenia produkcji poziomu testosteronu, według mnie są grupą, którą bym polecił komukolwiek jako ostatnią. Zwiększenie poziomu tego hormonu jest mocno wątpliwe. Istotne jest jednak to, jakie są Twoje oczekiwania względem tego suplementu diety. Jeżeli pod kątem libido, czy też poprawy jakości snu, erekcji, to być może sprawdzi się w tej roli. Bez wątpienia skład jest całkiem fajny i ciężko tutaj o jakieś lepsze substancje. Dodać ewentualnie możesz jeszcze osobno witaminę D3 i Ashwagandhę.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Początkujący
Wiem że takie środki to ściema i nie podniosą testosteronu, ale może chociaż przyśpieszą powrót do normalności po czterech tygodniach Osty, to że nie zrobią ze mnie nowego: Marcina Najmana zwanego "El Testosteron" :) Ale może chociaż przywrócą zainteresowanie płcią przeciwną :) , a z booster-ów testosteronu chyba jeden z lepszych ? Dwa lata temu po pięciu tygodniach Osty brałem ARIMESTANE 30 Brawna, teraz stwierdziłem że wystarczy dobry booster testa.

Zmieniony przez - gsobanski4 w dniu 2025-05-02 13:51:27
...
Napisał(a)
Początkujący
Jeszcze jedno pytanko, 1 porcja to 3 kapsułki, czytałem że najlepiej z jedzeniem, ale czy wszystkie 3 ze śniadaniem, czy może rozłożyć po 1 do każdego posiłku, śniadanie, obiad, kolacja, łącznie 3. Jak lepiej, pojedynczo chyba lepiej przyswoi i wykorzysta organizm ?
...
Napisał(a)
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6321 Napisanych postów 78108 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 767474
Osobiście nie lubię się rozdrabniania się i niespecjalnie widzę też sens tego w sytuacji tego właśnie suplementu diety. Całość około godziny przed snem powinna być optymalnym rozwiązaniem i bez wątpienia dużo bardziej wygodne, niż łykanie co chwilę kapsułki.

Poza tym, polecam przede wszystkim zwrócić uwagę na swój styl życia, który w dłuższej perspektywie będzie miał ogromne znaczenie w kwestii funkcjonowania gospodarki hormonalnej. Między innymi, ilość i jakość snu, ilość stresów, jakość odżywiania, poziom tkanki tłuszczowej, aktywność fizyczna.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Początkujący
Dzięki, rozumiem że pojedyncza większa dawka nie wpłynie negatywnie na przyswajalność wszystkich zawartych tam adaptogenów, nie ma też znaczenia czy z posiłkiem czy przed snem ?
...
Napisał(a)
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12456 Napisanych postów 161914 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240385
Nie, mozna na spokojnie cala porcje walnac na raz przed snem :)
Co do stosownaia z posilkim, zazwyczaj nieco wydluzy to czas wchlaniania zwiazkow aktywnych, jednak sam w sobie nie powinien wplywac na to, aby jakis skladnik z tego produktu akurat mial problem z przyswajaniem. Zjedz jak zawsze ostatni posilek, a jak bedziesz mial zamiar isc spac to wtedy przyjmij sobie 3 kapsy trojana dobrze popij, by nie kleily sie gdzies kapsy czasem do przelyku i lec w kime :) tak jak wpsomina domer, tutaj dzielenie nie bedzie mialo znaczenia
1

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Początkujący
OK! Dzięki, sog dala Ciebie!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kreatyna i beta (pora przyjmowania)

Następny temat

Forest Vitamin SAMe - opinie

Spalanie
Polecane artykuły