Mam pytanie odnośnie dawkowanie HGH podczas odchudzania- ile jednostek brać w ciągu dnia i w ilu dawkach?? Pierwszą setkę brałam po 1 jednostce co 12 godzin, drugą setkę 1 jednostkę 3 razy na dobę co 6 godzin teraz zaczynam trzecią setkę i nie wiem czy zwiększać dawkę czy nie i ile brać. Podkreślam, że zależy mi tylko na pozbyciu się tłuszczu- masa i siła nie jest ważna. Z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc.
...
Napisał(a)
Witam wszystkich
Mam pytanie odnośnie dawkowanie HGH podczas odchudzania- ile jednostek brać w ciągu dnia i w ilu dawkach?? Pierwszą setkę brałam po 1 jednostce co 12 godzin, drugą setkę 1 jednostkę 3 razy na dobę co 6 godzin teraz zaczynam trzecią setkę i nie wiem czy zwiększać dawkę czy nie i ile brać. Podkreślam, że zależy mi tylko na pozbyciu się tłuszczu- masa i siła nie jest ważna. Z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc.
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
snara
...
Napisał(a)
aeroby robię po treningu siłowym który trwa około 40 min a same wykonuję około godziny z pulsem 150
...
Napisał(a)
bij to gh raz dziennie na pusty zoladek na 1-1,5 godzinny przed sniadaniem dawka 3-5 iu - bo tak naporawde nie wiadomo ile tam gh jest i jakie rozdanie ci sie trafilo
snara
...
Napisał(a)
widzisz jesteś pierwszą osobą która mówi, żebym nie dzielił HGH na dawki- wszyscy mi mówili bierz kilka razy dziennie po małej ilości itp. Bardzo Ci dziękuję za pomoc od jutra będę bił 4 jednostki tak jak radziłeś.
...
Napisał(a)
znam to zwykly chinczyk , a dawki sie dzieli jak bije sie od 12iu w góre
ja rok czasu bilem apteczne gh i rozne dawki i o róznych porach - jak nie bedziesz trzymal scislej diety itp to moze byc slaby efekt prawie nie widoczny
Zmieniony przez - snara w dniu 2012-07-05 14:00:41
ja rok czasu bilem apteczne gh i rozne dawki i o róznych porach - jak nie bedziesz trzymal scislej diety itp to moze byc slaby efekt prawie nie widoczny
Zmieniony przez - snara w dniu 2012-07-05 14:00:41
snara
...
Napisał(a)
to nie polecałbyś go?? myślisz, że szkoda kasy na niego?? wydałem już prawie 4000 a jak to lipton to masakra :(
Polecane artykuły