kloper, grasik - "ja kiedys chcialabym sobie zrobic na karku malutki tatuaz, ale to bardzo odlegle plany, w sumie to zwykla zachcianka" jak widzicie nie mam zamiaru teraz robic tatuazu nastepnym razem czytajcie uwazniej, jak podejme taka decyzje ze ROBIE to bedzie to znaczyc ze sie nie boje i chce tego wiec....
...
Napisał(a)
w sumie to zwykla zachcianka
dokładnie o tym moowię, stąd radzę zastanowienie się, żeby potem prędzej czy pooźniej nie żałować "decyzji tattoosowej"
(ps. nie moosiałaś podkreślać, że nie jesteś 100% zdecydowana - umiem czytać ze zrozoomieniem
)
dokładnie o tym moowię, stąd radzę zastanowienie się, żeby potem prędzej czy pooźniej nie żałować "decyzji tattoosowej"
(ps. nie moosiałaś podkreślać, że nie jesteś 100% zdecydowana - umiem czytać ze zrozoomieniem

28:06:42:12
That is when the world will end.
...
Napisał(a)
Grasik ok zwracam honor wiec swoja wypowiedz kieruje do KLOPERA
ktory pokazal kulture
sorry kolego ale to wolny kraj kazdy moze sie wypowiadac jak chce a Ty nie powinienes wyrazac swojej opinii o mnie w ten sposob..
przynajmniej ja to tak odbieram...

...
Napisał(a)
kloper bo spotkalam sie z takim megachamstwem na forum ze po prostu takiego ironicznego posta zle odbieram. sorry . wyluzowalam.
...
Napisał(a)
siemka
ja 1,5 tygodnia temu zrobiłem sobie tattoo na przedramieniu i strupkow juz nie ma a i praktycznie juz cały naskórek mi sie zrósł....prawie....a pozatym to mi sie przyjaciel zmarszczył ;P
ale jakos szybko gojenie postepuje....a smarowałem maścią TRIBIOTIC
czy cus takiego...
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
ja 1,5 tygodnia temu zrobiłem sobie tattoo na przedramieniu i strupkow juz nie ma a i praktycznie juz cały naskórek mi sie zrósł....prawie....a pozatym to mi sie przyjaciel zmarszczył ;P
ale jakos szybko gojenie postepuje....a smarowałem maścią TRIBIOTIC
czy cus takiego...
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat