:)
...
Napisał(a)
Walił ktoś dożylnie ? Mam pielegniarke w rodzinie ktora bedzie mi robic, jak efekty ? Zdarzają sie w ogóle wałki tego ?
2
...
Napisał(a)
Glutation, ogólniedostępny pod nazwą TAD 600 - jest organicznym związkiem chemicznym, zaliczanym do tripeptydów. Posiada on bardzo silne właściwości przeciwutleniające. Zbudowany jest z reszt aminokwasów: kwasu glutaminowego, cysteiny i glicyny. Spotkać go można naturalnie w organizmach roślinnych i zwierzęcych.
Jego antyoksydacyjne działanie polega na odtwarzaniu grup tiolowych w białkach, w których uległy one utlenieniu do grup sulfonowych lub wiązań dwusiarczkowych. Działa on jako układ oksydo-redukcyjny. Wynika to z możliwości przyłączania i odłączania elektronów. Jest również koenzymem dla niektórych enzymów oksydo-redukcyjnych.
Co ciekawe jego ilości znajdują się w owocach i warzywach, takich, jak:
- awokado,
- brokuły,
- cebula,
- czosnek,
- szparagi,
- kurkuma.
Używa się go z powodzeniem w leczeniu chorobowych zmian wątroby oraz w leczeniu nowotworów. Jego wysoki poziom zmniejsza negatywne skutki działania leków przeciwnowotworowych i chemioterapii. Zastosowanie mają w szczególności wlewy dożylne, stosowane przed i/lub po zawodach sportowych, które są dla organizmu bardzo wyczerpujące. Można również stosować domięśniowo.

Jego antyoksydacyjne działanie polega na odtwarzaniu grup tiolowych w białkach, w których uległy one utlenieniu do grup sulfonowych lub wiązań dwusiarczkowych. Działa on jako układ oksydo-redukcyjny. Wynika to z możliwości przyłączania i odłączania elektronów. Jest również koenzymem dla niektórych enzymów oksydo-redukcyjnych.
Co ciekawe jego ilości znajdują się w owocach i warzywach, takich, jak:
- awokado,
- brokuły,
- cebula,
- czosnek,
- szparagi,
- kurkuma.
Używa się go z powodzeniem w leczeniu chorobowych zmian wątroby oraz w leczeniu nowotworów. Jego wysoki poziom zmniejsza negatywne skutki działania leków przeciwnowotworowych i chemioterapii. Zastosowanie mają w szczególności wlewy dożylne, stosowane przed i/lub po zawodach sportowych, które są dla organizmu bardzo wyczerpujące. Można również stosować domięśniowo.

Moderator działu Odżywianie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Efekty?
Micz podawał dozylnie i ktos tu jeszcze się chwalił ale nie pamiętam.

Micz podawał dozylnie i ktos tu jeszcze się chwalił ale nie pamiętam.
...
Napisał(a)
znam chłopaków co dawali dożylnie i to sami. Ja się nie odważyłem i walę aktualnie w dupsko. Naczytałem się o bolesności, a tu kompletnie nic, zero bólu. Ale wiadomo że to sprawa indywidualna.
...
Napisał(a)
poza tym z tego co wiem to dożylnie musi być podawane okresloną ilość czasu.
...
Napisał(a)
Ja bede nie dlugo podawal ale mam troszke dreszczyk emocji
Butelke 2500 mam zamiar wtloczyc w ok 20min takie mam zalecenia
Zmieniony przez - Mocny275 w dniu 2014-08-05 19:53:35

Butelke 2500 mam zamiar wtloczyc w ok 20min takie mam zalecenia

Zmieniony przez - Mocny275 w dniu 2014-08-05 19:53:35
HIGH LIFE
...
Napisał(a)
Samemu nie chce próbować bo mam ciągoty różne
Ten środek regeneruje wątrobe czy cos dodatkowo??
Rozmawialem z lekarzem to mi cos takiego powiedzial: 1 butelke 2500 dac dozylnie i za 5dni druga butelke 2500 i bedzie bardzo ok.
Te TAD 600 co sa 10 x 600 to tu bija ludzie 1ampe co 4-7dni a lekarz mowi ze to sie bije 1ampe codziennie a najlepiej 1 rano a 2 wieczorem. I tak przez 15-30dni.
Jest tu jakis znawca tego srodka?

Ten środek regeneruje wątrobe czy cos dodatkowo??
Rozmawialem z lekarzem to mi cos takiego powiedzial: 1 butelke 2500 dac dozylnie i za 5dni druga butelke 2500 i bedzie bardzo ok.
Te TAD 600 co sa 10 x 600 to tu bija ludzie 1ampe co 4-7dni a lekarz mowi ze to sie bije 1ampe codziennie a najlepiej 1 rano a 2 wieczorem. I tak przez 15-30dni.
Jest tu jakis znawca tego srodka?
HIGH LIFE
...
Napisał(a)
domięśniowo przynajmniej trzeba dać 600mg e2d a najlepiej 600ed
Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2014-08-06 10:03:42
Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2014-08-06 10:03:42
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Robilem dozylnie owszem,
Nie trzeba podawac powoli tego rodzaju srodka (na szczescie
)
bilem iglami 0.5
Domiesniowo za kazdym razem w polowie pompki zaczynal lapac mnie skurcz w dany miesien, pod koniec pomki mega skurcz.
Nie trzeba podawac powoli tego rodzaju srodka (na szczescie

bilem iglami 0.5
Domiesniowo za kazdym razem w polowie pompki zaczynal lapac mnie skurcz w dany miesien, pod koniec pomki mega skurcz.
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Polecane artykuły