Od poniedziałku jestem na eca i ckd ale mam dużą depresje [niestety przez kobiete] i dostałem afobam kiedy go brać?? Eca mnie pobudza a afobam uspokaja. Lęki depresyjne nie dają mi spokoju więc lepiej zrezygnować z Eca na koszt Afobamu? Czekam na odpowiedzi !
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jacie, nie łącz jednego z drugim, a jeśli to uspokajające przepisał Ci lekarz, więc faktycznie jest taka potrzeba żebyś to stosował to tym bardziej zrezygnowałabym z eca na twoim miejscu, jesli masz takie stany lekowe ze potrzebuja jakiś leków. Jedno drugie wyklucza, będziesz brać w ciagu dnia eca po to zeby wieczorem się uspokajać tym drugim? niepotrzebne obciązanie organizmu wg. mnie, nie ma sensu, ale zaczekaj jeszcze co Ci specjaliści doradza. No i oczywiście zalezy też od tego co jest dla ciebie priorytetem... 

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
Afobam 0,50 mg zażywa sie rano. Działa on przeciwlękowo.
Lęki i depresje to dwie różne choroby, mimo że b. często wystepuje i jedno i drugie.
Na lęki dobry też jest Rudotel.
Jestem przekonany, że nie masz żadnej depresji. Głowa do góry. Depresja to zaburzenia czynnościowe pracy mózgu. Twoja depresja przejdzie od razu gdy tylko poznasz nową fajną dziewczynę
, natomiast lęki nie przejdą.
Na depresje to np. Coaxil, Lerivon etc.
Jeżeli masz lęki to ani kropli alkoholu, bo będą one większe.
Lęki i depresje to dwie różne choroby, mimo że b. często wystepuje i jedno i drugie.
Na lęki dobry też jest Rudotel.
Jestem przekonany, że nie masz żadnej depresji. Głowa do góry. Depresja to zaburzenia czynnościowe pracy mózgu. Twoja depresja przejdzie od razu gdy tylko poznasz nową fajną dziewczynę

Na depresje to np. Coaxil, Lerivon etc.
Jeżeli masz lęki to ani kropli alkoholu, bo będą one większe.
Arturo 51
...
Napisał(a)
Nie bierz ich razem bo jak sam napisałeś dzialania tych dwóch środków sa przeciwne i nie ma sensu ich brać naraz ja bym narazie odstawiła eca i poczekała aż sprawy tamte sprawy sie unormują i nie bedziesz musiał jush zazywać tego leku uspokajajacego
<-- Nie, nie jestem łysa
...
Napisał(a)
możesz brać
a co do przeciwnych niby działań
wszystko zależy od mechanizmu
bezsensem jest brać np adreno-mimetyk i adreno-lityk
np kobiety w ciąży biorąc fenoterol (w celu jej donoszenia - znosi skurcze macicy) muszą czesto przeciwdziałac jego negatywnym skutkom (jak po kofeina + efedryna)
a co do przeciwnych niby działań
wszystko zależy od mechanizmu
bezsensem jest brać np adreno-mimetyk i adreno-lityk
np kobiety w ciąży biorąc fenoterol (w celu jej donoszenia - znosi skurcze macicy) muszą czesto przeciwdziałac jego negatywnym skutkom (jak po kofeina + efedryna)
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
zmiany dysplastyczne stawow biodrowych
Następny temat