witam wszystkich ,mam na imie Tomek mam 16 lat i kiedy byłem młodszy miałem gronkowca w nosie czy jakos tak to chyba jakis wirus ,miałem wtedy inchalacje ,ale widze ze mało to dało gdyż po dziś dzień mam słaby węch a chciałbym sie uczyć w szkole kulinarnej bardzo to lubie i jest to rzecz na której sie znam ale bez węchu to jak snajpier z wadą wzroku,czy sa jakieś srodki badź też może jakieś domowe specyfiki której mi moga pomuc doiść do siebie dodam ze bardzo czesto mam katar a jak mnie juz złapie to trzyma z tydzień .Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
cóż - gronkowce to sobie tam i normalnie chętnie siedzą ...
powinieneś udać sie do laryngologa - mozesz mieć coś nie tak anatomicznie z jamą nosową i zatokami
powinieneś udać sie do laryngologa - mozesz mieć coś nie tak anatomicznie z jamą nosową i zatokami
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
własnie wcześniej miałem bardzo dobry wech aż by sie zdziwił bo czułem wszystko na odległość ,a potej przygodzie z gronkowcem mam słaby dotej pory mi to nieprzeszkadzało ale teraz zaczeło:( dodam ze matka mi mówi ze dalej mam gronkowca zdaje sie ze sie bede musiał przeisc do laryngologa
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!