Oto i one:
"Twoja wypowiedź naruszyła Pkt 3 regulaminu i została usunięta.
Uzasadnienie: regulamin działu DZ
Temat artykułu - CYBER LABORATORIES - kilka srodkow
Twoja wypowiedź: Pogromca, nie unosze sie

Pogromca, odezwij sie na priva, mam do ciebie kilka pytan. Ja nie moge ci powiadomki wyslac, bo masz mniej niz 100 postow napisane. Jak tez nie mozesz wyslac priva to odezwij sie na gg. Dzieki.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2012-02-25 21:20:43
Usunięta wypowiedź znajduje się pod adresem: https://www.sfd.pl/CYBER_LABORATORIES__kilka_srodkow-t640787-s35.html#post2
Radzimy dokładnie przeczytać regulamin. Za kolejne przejawy lekceważenia praw panujących na forum możesz zostać dotkliwiej ukarany. Jeśli uważasz, że kara była niesłuszna napisz do [email protected]"
Kolejna:
"Twoja wypowiedź naruszyła Pkt 3 regulaminu i została usunięta.
Uzasadnienie: regulamin działu DZ
Temat artykułu - CYBER LABORATORIES - kilka srodkow
Twoja wypowiedź: Pogromca, musisz podbic na gg, bo podawanie maili w profilu/podpisie grozi banem. Raz prosilem kogos o kontakt podajac na chwile maila w podpisie i jakis mod/ad mnie zbanowal na tydzien pamietam. Tak ze na gg sie odezwij

Co do tych klotni to zbastuj rzeczywisice, jesli nie miales rzeczywiscie tego wcale w rekach i nie stosowal nikt u ciebie to jak mozesz cokolwiek o tym pisac? To przeciez jak rozmowa ze slepym o kolorach, gdzie ty jestes tym slepym

Chcial podpyeprzyc kogos wyebal sie sam idiota

Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2012-02-26 18:56:29
Usunięta wypowiedź znajduje się pod adresem: https://www.sfd.pl/CYBER_LABORATORIES__kilka_srodkow-t640787-s35.html#post9
Radzimy dokładnie przeczytać regulamin. Za kolejne przejawy lekceważenia praw panujących na forum możesz zostać dotkliwiej ukarany. Jeśli uważasz, że kara była niesłuszna napisz do [email protected]"
I w koncu:
"Zostałeś zabanowany przez Cleaner_DZ na forum SFD
Powód : regulamin działu DZ
Do dnia: 2012-03-31 15:01:32"
W jaki sposob zlamalem regulamin? Nie podalem w poscie ani maila ani numeru gg. Cleaner mysle ze msci sie, bo jest niedowartosciowanym czlowiekiem o czym kiedys mu juz mowilem. Teraz wymysla glupoty zeby kogos zbanowac. Poza tym to on raczej powinien bana dostac/stracic moderacje za niewywiazywanie sie ze swoich obowiazkow, gdyz minela ponad doba zanim usunal moje wypowiedzi, nieslusznie rzecz jasna.
Panie administratorze strony, prosze o odblokowanie mojego konta i pouczenie tego moderatora. Z gory dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.
Nacjol