Pozdrawiam
http://www.sfd.pl/profile.asp?mode=edit
...
Napisał(a)
wali cos na prolatyne moze mu wyyebalo w kosmos przez to podlalo... pogromca stosowales? masz cos do zarzucenia temu labowi? jakies farfocle w butli? nie wiem zapalenie jakies czy cos?
...
Napisał(a)
niech nerki sprawdzi lepiej bo jak zacznie puchnac od nich to po zawodach ma
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
towaru nie miales w rece-nie specuj bo nie wiesz o czym mowisz, Twoja teoria o wszytskich ug na tym samym poziomie to tak dziecinny i laicki tok myslenia ze naprawde nie wiadomo nawet jak skomentowac podobnie jak opinia na temat wygladau "joy'a" ,
nie po nosie Ci cos czy Ci boli to wyjdz i nie czytaj,
wszczynasz niepotrzebna sprzeczke gdzie i tak jestes na przegranym wiec nie wypowiadaj sie, nie bede tego powtarzal dwa razy
nie po nosie Ci cos czy Ci boli to wyjdz i nie czytaj,
wszczynasz niepotrzebna sprzeczke gdzie i tak jestes na przegranym wiec nie wypowiadaj sie, nie bede tego powtarzal dwa razy
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Piszac ze jestem na przegranym to mowi samo za siebie ze mnie tlyko mozesz zbanowac, bo co niby innego,
ja staram sie po prostu dac do zrozumienia ze towar ktory ma na etykiecie tyle ile powinien zawsze bedzie robil,
czy to firma x czy y nie ma roznica, ale zastanawia mnie to czemu wiekszosc tutaj robi z siebie glupkkow na ten czy inny sposob.
Troche oglady panowie i na spokojnie.
ja staram sie po prostu dac do zrozumienia ze towar ktory ma na etykiecie tyle ile powinien zawsze bedzie robil,
czy to firma x czy y nie ma roznica, ale zastanawia mnie to czemu wiekszosc tutaj robi z siebie glupkkow na ten czy inny sposob.
Troche oglady panowie i na spokojnie.
...
Napisał(a)
Piszac ze jestes na przegranym mialem na mysli ze jestes jednostka ktora sie czepia, pomimo tego ze nie zna towaru, ktory jest bardzo chwalony, a nie zadne banowanie chlopie
Skoncz syfic
Skoncz syfic
...
Napisał(a)
Ja nie syfie tylko wymieniam poglady,
stary ja ciebie znam od lat, i nie jestem tutaj nowy
ja nie mowie ze towar nie dziala,
dedukujac wszystkie wydarzenia, i informacje jakie mam, glupim by.. musial byc zeby to nie dzialalo,
rynek w uk jest warty pare razy wiecej niz w pl, mimo to mozna i w naszym kraju na tym przyciac.
mam na mysli tylko to ze kazdy ug ktory trzyma stezenie zroilby to samo co cyb.er a tu sie jedne firmy gani a drugie chwali.
Ja nie mam nic z teo ze chwale jedna czy druga dlatego nie pisze nazw labow,
nie stawiajmy po prostu tego nad niebiosa bo za taka cene lub lekko taniej mozna znalezc kilkanacie innych firm co zorbia ta sama robote.
Koniec off topa
stary ja ciebie znam od lat, i nie jestem tutaj nowy
ja nie mowie ze towar nie dziala,
dedukujac wszystkie wydarzenia, i informacje jakie mam, glupim by.. musial byc zeby to nie dzialalo,
rynek w uk jest warty pare razy wiecej niz w pl, mimo to mozna i w naszym kraju na tym przyciac.
mam na mysli tylko to ze kazdy ug ktory trzyma stezenie zroilby to samo co cyb.er a tu sie jedne firmy gani a drugie chwali.
Ja nie mam nic z teo ze chwale jedna czy druga dlatego nie pisze nazw labow,
nie stawiajmy po prostu tego nad niebiosa bo za taka cene lub lekko taniej mozna znalezc kilkanacie innych firm co zorbia ta sama robote.
Koniec off topa
...
Napisał(a)
i ja przegapilem takiego madrale 

-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10