Szacuny
17
Napisanych postów
113
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
9477
Z własnego doświadczania wiem że nie opłaca się kupować Heavy Hyperion II, lepiej dopłacić troszkę i kupić sobie coś z osobnymi stojakami bo to bardzo duży atut ławeczki jak masz osobne stojaki,
a ogólnie ławka nie zła ale nawet po dokładnym skręceniu na max ma luzy ;/
żyj tak żeby innym było smutno kiedy umrzesz ...
Pomogłem czekam na SOG'a ^^
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
823
neos17 Mozesz mi wymienic atuty posiadania lawki z osobnymi stojakami? ;D a co do Heavy Hyperiona II to moglbys opisac dokladnie co z tymi luzami... co i jak? Moze brakuje Ci jakiejs sruby:o (przyadkowo dostales za malo albo zle cos przykreciles)? ;p
JEDNAKZE PROSZE O WIECEJ OPIN !! WYPOWIADAJCIE SIE NA TEMAT "Heavy Hyperiona II" oraz na temat stacji na nog HZ3
PROSZE O WASZE OPINIE !
Dzieki :)
Zmieniony przez - grys9 w dniu 2008-11-14 21:19:18
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
823
Witam DUDA_.
Moglbys mi dac swoj nr. gg mialbym do ciebie pare pytan. Nie chce mi sie wszytskiego pisac na forum takze... :P
Jak co to napisz mi na e-mail [email protected] albo od razu na gg moj nr. 13018907
Dzieki ;]
Szacuny
3
Napisanych postów
167
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
11581
Witam , mam ławkę Heavy Hyperion II od 2 miesięcy i ogólnie to jestem bardzo zadowolony. Profile są idealnie dopasowane, nie mam mowy o jakichkolwiek luzach. Przy wyborze aukcji priorytetem była dla mnie stabilność ławki, Hyperion spełnił moje oczekiwania:) Ławki z osobnymi stojakami niestety nie są takie stabilne.
Przy zakupie trzeba zwrócić uwagę na jaki się ma cześć chwytną gryfa, bo minimalne roztaw stojaków w HH II to 100 cm , mój 180cm gryf miał część chwytną około 105cm i był z odkładaniem sztangi na stojaki, teraz ma 210 i jest ok.
Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
31
Ja mam ławke Heavy HYperion II i jest poporstu super w uzytkowaniu.
Duda mam do ciebie pytanie odnosnie stojaków czy gdy stpjaki sa ustawione na szerokość 100cm skreca sie je wtedy srubami bo u mnie sie nei da.
Ma gryf 160cm i jest problem z odladaniem bo czesc chwytna jesy pomiedzy stojakami.