Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
5
Napisanych postów
240
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6955
Witam,
po wielu namyslach przeczytaniu naprawde wielu postow w komcu zebralem odpowiednia ilosc:
deke libol 200 10ml,Winstrol-Zambon 100tab [2mg/tab],oxandrolone 50 [2,5mg/tab.],
clomid 20 tab (dwa opakowania)
I teraz przy cyklu :
1.200mg
2.250mg
3.300mg
4.300mg
5.250mg
6.200mg
jak zarzucic do tego winko i oxe ??
to jest pierwszy moj cykl - cel such masa miesniowa
dzieki za odpowiedz oczywiscie beda nagrody
..:: Śmierć jest tylko kolejną ścieżką, którą każdy musi przejść ::..
Szacuny
3607
Napisanych postów
36619
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
261224
Tak jak pisałem jeżeli chcesz być zadowolony to rób jak pisałem.. ja ci nie będe polecał czegoś niepewnego a libol + oxa takim połączeniem jest.. chcesz to ryzykuj.
Szacuny
3607
Napisanych postów
36619
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
261224
Dolna dawka oxandrolonu to 15mg.. tak samo winstrol.. więc albo dokupisz więcej albo sprzedasz to co masz i kupisz coś innego.. deke też dziwnie rozpisałeś.. wykorzystasz 3/4 butli a reszta?
Szacuny
5
Napisanych postów
240
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6955
1/4 miala isc do kumpla za free chcial sprobowac
ale co ty bys polecil ?
chcialbym nie rezygnowac z tego co juz mam (kawalek grosza juz mnie to kosztowalo)
ewentualnie dokupic ale co i w jakich ilosciach ?
..:: Śmierć jest tylko kolejną ścieżką, którą każdy musi przejść ::..
Szacuny
3607
Napisanych postów
36619
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
261224
Coś nie działa.. napisz ile ważysz i co chciałbyś osiągnąć.. czy max zwiększyć rozmiary, czy może nabrać kilka kg suchej czy moe pociąć sie na maksa.. wszystko jest do osiągnięcia.. trzeba tylko wiedzieć jakie wybrać środki i jaką stosować diete.
Szacuny
3607
Napisanych postów
36619
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
261224
Jak chcesz być zadowolony to zmień środki.. proponuje stanabol lub winstrol z zambona ale w szotach.. do tego superka.. cykl zamykasz w 6tyg.. niskie skutki uboczne + bardzo dobrej jakości masa.. idzie lato akurat cie porobi.. bardziej hard core'owa wersja to propionat zamiast superki.. możesz też zrobić mixa superka + meta.. to chyba najpewniejsze masowe połączenie (nandrolon + meta).. decyduj sie stary.. ja stawiam na superke + wins.