Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
68
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2936
Siema chłopkai!!!
Dostałem od kupla paczke DecaVolu 63kaps. Chciałbym zrobić na nim jednorazowy cykl, jednak nie mam pojecia z czym to jeść- chodzi mi o osłony, czy spożywać w trakcie wiecej białka czy węgli? Naczytałem sie tutuaj na forum o tym wsszystkim i mam cholerny metlik teraz w głowie:/ Licze na wasza pomoc,co konkretnie o tego wziąść, mam mni. Xpanda. Aha,jak ktoś chce mi odradzać itp. to niech w ogóle nie odpisuje na moje pytania, licze na radych ludzi którzy sie na tym znaja i podziela sie ze mna swoja wiedza.
Wiek-23
Waga-68
Staż treningowy-2 lata
-4 razy w tygodniu trening
-dieta ok,jem co 3 godziny wartosciowe posilki
Szacuny
138
Napisanych postów
19103
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
120397
Zalecane używanie DecaVol:
Jako składnik diety, bierz trzy do sześciu kapsułek w ciągu dnia w podzielonych porcjach, przyjmuj z posiłkami. Stosuj w cyklach od 3 do 6 tygodni. Nie przekraczać 6 kapsułek w ciągu dnia.
czyli najsensowniej wychodzi brac 3tab dziennie przez 21dni. lub dokupic bo watpie zeby w 3tygodnie był szał
niewiem jak dokładnie wyglada Twoja dieta ale postaraj sie podniesc białko i wegle zeby cos z tego cyklu wyciagnac
Zmieniony przez - Mocny275 w dniu 2008-10-29 15:17:45
Szacuny
138
Napisanych postów
19103
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
120397
nieznam sie na PH bo nigdy osobiscie niestosowałem. na osłonke np. do mety zawsze biore essentiale forte. po cyklu hepatil. jak poczujesz bloka to delikatnie cloma 50mg ed prze tydzien i powinno byc ok. jakis tribullus zma do tego
Szacuny
3607
Napisanych postów
36619
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
261224
weglowodanow dodaj do diety i to sporo to urosniesz
podam ci trick, dzieki ktoremu urosniesz 3-7kg miesiecznie
codziennie wieczorem przed snem ugotuj sobie 500g ryzu bialego
moze byc lekko rozgotowany taka ciapka
dodaj do tego 100ml mleka i 250ml gestej smietany najlepiej kremowej 36%
do tego 50g cukru waniliowego i lyzeczka cynamonu
rozmieszaj sobie wszystko i zjedz w ciagu nastepnego dnia
do tego popijaj sobie bialko serwatkowe koncentrat albo izolat 100g dziennie
sniadania obiady i kolacje mozesz jesc 'mamine'
i bedziesz rosl bez zadnych innych dodatkow
jak dodasz ten decavol 3 capsy dziennie /1caps rano, 1przed treningiem i 1 do kolacji/ to jeszcze bardziej urosniesz
Szacuny
3607
Napisanych postów
36619
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
261224
endomorfikowi tego bym nie polecil ale zobacz na jego wage ewidentny niejadek albo ekto
miedzy posilkami jak najbardziej czy tam nawet jako deser bo nie ma co bardzo smaczny jest taki ryz ze smietana i cukrem waniliowym a jak sie jeszcze ma dobry izolacik to pycha w chuy