Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
136
Pomysł z takim zestawikiem bardzo fajny, zobaczymy jaka będzie cena. Teraz dolar nisko stoi, więc na rynku jest więcej antykatabolików amerykańskich firm w dobrych cenach, staków kreatynowych zresztą też. Będą musieli dać atrakcyjną cenę bo za nazwisko Pudziana to ja nie zapłacę. PS. mogliby wypuścić również proszek ten Anticatabolan pity w trakcie treningu byłby OK
Szacuny
52
Napisanych postów
8416
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
79983
dziwi mnie jedno odnosnie jak piszecie zeby cena byla przystepna
za kazdym razem jak cos ostatnio nowego olimp wypuszcza to ceny są bardzo wysokie, teraz jeszcze macie twarz gwiazdora na pudle co se tanczy w jakims kepawym teleturnieju i piszecie zeby cena byla niska a cykla przecie za cos musi zrobic chyba
do mnie produkty zupelnie nie przemawiaja i nie mam zamiaru ich kupic. coraz wiecej kasy na reklame a coraz mniej konkretow
moze czas juz przestac opłacac jakis klocków co to reklamuja i ceny obnizyc ? przynajmniej by wiecej produktow schodzilo albo zainwestowac to w badania nad nowymi i co najwazniejsze dobrymi produktami bo np. masacra to przerost formy nad trescia a ostatnie w pelni udane stacki to cp w prochu, ko (tyle ze cena b. wysoka) i crevolution. a reszta ? no zapomniałbym, rewelacyjnie "niska" cena bialek
Szacuny
1
Napisanych postów
163
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
9038
Reklama jakiej nie powstydziłby się Megabol, widać celujecie w jego rynek 15-17letnich klientów. Magiczne kapsułki z milionem form kreatyny, które z każdego słabeusza zrobią strongmana, tylko żeby w rzeczywistości nie skończyło się na karierze tancerza. Produkty poza kręgiem moich zainteresowań.
Szedł Jezus przez pole marchwi, przewrócił się i z marchwi wstał.
Szacuny
2
Napisanych postów
217
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4723
oby nie było tak jak z Kre-Alkalyn ,reklama i drogo wychodzi,oby ten stack moze wypalic dobrze ze nie ma w nim zawartej popy nobooster bo wogule nic nie daje tylko ze sie napopuje i a zysku jakiego takiego nie ma takie me zdanie ,jesli cena bedzie z umiarem to moze byc hit,