Panowie chodzi mi dokładnie o to: 2tyg. temu miałem zawody w WL,przed tymi zawodami ostro trenowałem poniewaz chciałem byc przygotowany jak najlepiej wiadomo, teraz mam nowe zawody dokładnie w tą niedziel w WL i cały okres od ostatnich zawodów także trenowałem i teraz gdy zbliżają sie zawody dokładnie już za kilka dni czuje ból w klatce podczas wyciskania(jakiś taki opór gdzie blokuje mi docisk).Co mam zrobić aby mnie to przestało boleć(ból nie jest aż tak mocno silny)?Macie jakieś sposoby na regeneracje i wogóle żeby mi to jakoś przeszło?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Szczerze mówiąc ,to najlepiej nie startować tak często.Kilka lat wstecz też tak robiłem,i póżniej kiedy przyszły Mistrzostwa Polski brakło mi już sił.I spieprzyłem najważniejsze w roku zawody.
Jeśli masz pózniej zamiar startować na MP to radzę odpuścić tą imprezę.
Jeśli jednak chcesz startować to kup sobie tabletki OLFEN 100SR i bierz co 12godzin 1 kapsułkę przez dwa dni.Może ból ustąpi,i odpuść teraz duże ciężary.Do zobaczenia w Knurowie.
Bo tam się chyba wybierasz ?
]
Zmieniony przez - W Z O R EK w dniu 2007-03-06 22:57:17
Jeśli masz pózniej zamiar startować na MP to radzę odpuścić tą imprezę.
Jeśli jednak chcesz startować to kup sobie tabletki OLFEN 100SR i bierz co 12godzin 1 kapsułkę przez dwa dni.Może ból ustąpi,i odpuść teraz duże ciężary.Do zobaczenia w Knurowie.
Bo tam się chyba wybierasz ?
]
Zmieniony przez - W Z O R EK w dniu 2007-03-06 22:57:17
http://www.sfd.pl/W_Z_O_R_EK_DT...sezon_2018-t1159738.html#post-0
,, VERITAS ODIUM PARIT ,,
...
Napisał(a)
W Werbkowicach w ostatni weekend byly MP ale w trojboju, MP w samym wyciskaniu sa w Radomiu bodajrze 24-25 marzec.
III miejsce w MP 2009r, 2011r
II miejsce w PP w WL 2009r, 2010r
...
Napisał(a)
Tak chodzi mi o samo wyciskanie,ale juniorów młodszych.Dajcie jakies dokłądnie info gdzie wkońcu te zawdody mają się odbyć :)
...
Napisał(a)
W takim razie to MP juniorow (do lat 20 i 23) w samym wyciskaniu odbeda sie tak jak pisales w Werbkowicach - 17-18.11.2007.
III miejsce w MP 2009r, 2011r
II miejsce w PP w WL 2009r, 2010r
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
MISTRZOSTWA POLSKI MŁODZIKÓW WL NASIELSK 2007
Następny temat