Teraz 2 sprawa, lepiej co 2 czy co 3 dni wbijac bo jedni mowia tak a innie inaczej?
...
Napisał(a)
Czy to normalne zeby zrobic shota w udo (doslownie zero jakiegokolwiek bolu przy zastrzyku) a na nastepny dzien odczuwac ból miesnia porownywalny do tego jak przy obiciu nogi? Nie mam nawet sladu po zastrzyku, noga nie jest opuchnieta, skora nie jest zaczerwieniona, tyle tylko ze boli mnie miesien jak bym sie pier*** w niego. (Bije propio)
Teraz 2 sprawa, lepiej co 2 czy co 3 dni wbijac bo jedni mowia tak a innie inaczej?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
lepiej co 2 dni
propioject? z eurochemu?
under dużo alkoholu ma pewnie i dlatego
propioject? z eurochemu?
under dużo alkoholu ma pewnie i dlatego
"Graviora manent"
Wergiliusz - "Eneida"
...
Napisał(a)
ja dziabie Testopin-100 i czasami ampulka wejdzie lajtowo ze nic nieczuc na nastepny dzien a czasami na d*** niemoge przez 2 dni usiasc 

...
Napisał(a)
w ogóle to waliłem tego propa z ec i był b dobry żadnego bólu działanie też ok
a waliłem też eap
no działanie świetne, jeśli chodzi o mase i siłe, ale równie świetne jeśli chodzi o ból, temp, złe samopoczucie po szocie
a waliłem też eap

"Graviora manent"
Wergiliusz - "Eneida"
...
Napisał(a)
umnie jedyny problem po nim to czasami ból no i te felerne cisnienie... :/ chyba ze winek tez podnosi...
...
Napisał(a)
winny podnosi ciśnienie jak najbardziej

"Graviora manent"
Wergiliusz - "Eneida"
...
Napisał(a)
Dzieki, zastanawialem sie co moze byc nie tak. Jak sie ocenia Atomic Labs? Czy to dobra rzecz czy lipa i ile kosztuje?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!