Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Cyklon wersja light

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3102

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 109 Napisanych postów 10949 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 65995
Stary wiem co pisze, zwiększam dawke bo cykl wydłużyłem, tylko dlatego.

Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3607 Napisanych postów 36619 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261224
winstrol to BARDZO LAJTOWY saa.. nie wiem dlaczego takie male dawki.. dla mnie bezsens kompletny
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 148 Wiek 48 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 3673
OK w związku z waszymi sugestiami postanowiłem dokupić drugie opakowanie Stanabolinu i zwiększyć dawkę
czy dawka 20 mg przez 50 dni może być?
czy dokupić Clomid na odblok?
wiem, że forum to nie jest www.wróżka.pl ale jak myślicie jakiego przyrostu siły i masy po takim cyklu mogę się spodziewać?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1410 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 14551
Mnie sie podobalo z meta po 150 tabsow

Zycie to nie bajka....
Ani nie film akcji!
Ani nie ring!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 1775 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 28109
EL_Gawel - Ciekawe czy twojej wątrobie sie podobalo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3607 Napisanych postów 36619 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261224
Ra_dick proponowalbym minimum 30mg, dla mnie mniejsza dawka to strata kasy, czasu i potencjalu cyklu.. efektow ubocznych tak czy inaczej zadnych nie bedziesz mial wiec czemuby nie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 148 Wiek 48 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 3673
niech i tak będzie 30 mg codziennie
mam nadzieję, że nie spuchnę za bardzo
jeszcze tylko jedno pytanie, czy i jaki odblok zrobić?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 91 Napisanych postów 4613 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 19327
obowiazkowo dorzuc wszystko co zwiazane z ochrona stawow glukozamine, zelatyne itd :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
ja bym nie robil zadnego odbloka po prostu zejdz z dawki delikatnie, obowiazkowo natomiast zastosuj ZMA gdyz sa to prekursory testosteronowe i bez nich moze byc trudno z produkcja ow hormonu ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ZMA apteczne biorę w stałej suplementacji, dodatkowo dokupię Tribulus Terrestris, który będę brał w trakcie cyklu i miesiąc po
dodatkowo aby podtrzymać moc po cyklu od razu wejdę na suplementację kreatyną Xpand + Krealkalyn
dzięki
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Prolo = Metka co sądzicie?

Następny temat

Trenbolon + Boldenon

Spalanie
Polecane artykuły