DreamChaser
...
Napisał(a)
moge dawac w jednym strzale deke z susta?
jordan nie bardzo jarze to zejscie z propem "prop 100mg ed, zejscie ostatnie 2 tyg na 100mg eod i ostatni tydz 50mg eod" propa biore codziennie po 100mg a na zejsciu to samo czy niejarze skrotow eod i ed
Zmieniony przez - muffa w dniu 2009-01-04 12:54:17
jordan nie bardzo jarze to zejscie z propem "prop 100mg ed, zejscie ostatnie 2 tyg na 100mg eod i ostatni tydz 50mg eod" propa biore codziennie po 100mg a na zejsciu to samo czy niejarze skrotow eod i ed

Zmieniony przez - muffa w dniu 2009-01-04 12:54:17
Depresja, Stan Umysłu Fiasko Z Życia I Z Marzeń Wszystko
To,Co Dobre Znikło Może Było By Inaczej Gdybym Miał Przed Sobą Przyszłość
[ON]
...
Napisał(a)
na dwa tyg przed koncem cyklu schodzisz na 100mg co drugi dzien a w ostatnim tygodniu bijesz tylko 50mg co drugi dzien 

DreamChaser
...
Napisał(a)
Panowie a co sadzicie o tym zeby wrzucic nolve,(suty zaczynaja mnie lekko swedzic) pytam bo czytajac posty napotkalem opinie ze nolva mocno oslabia dzialanie mixa
Zmieniony przez - muffa w dniu 2009-01-04 13:44:36

Zmieniony przez - muffa w dniu 2009-01-04 13:44:36
[ON]
...
Napisał(a)
mnie tam zawsze swedza
powaznie. takze jak mnie gino zacznie łapac to dopiero po tym bede wiedzial jak sie guzki pojawia. moze sie jeszcze wstrzymaj z ta nolva i obserwuj dalej.

HIGH LIFE
...
Napisał(a)
OK Mocny
Dzieki Panowie za dotychczasowa pomoc

Dzieki Panowie za dotychczasowa pomoc
[ON]
...
Napisał(a)
mam podobnie na cyklach suty czasem przypieka zaswedza pozniej przejdzie nie ma co sie przejmowac po cyklu sie uspokoji, nie ma co szalec z nolva.dalbym dopiero kiedy cos zacznie sie dziac tzn wyraznie wyczuwalne guzy.
...
Napisał(a)
Panowie zrobilem sobie symulacje cyklu ktory mi rozpisaliscie na www.bulkmuscle.com i jestem w malym szoku po odstawieniu susty na samym propie stezenie leci masakrycznie w dol czy to nie nie odbije na samopoczuciu i wynikach?
[ON]
...
Napisał(a)
po dostawieniu propa nie odczujesz spadku samopoczucia.
dlugie estry skumulowane z mixa spadaja, normalne
dlugie estry skumulowane z mixa spadaja, normalne

DreamChaser
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!