Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
Po takiej przerwie to sam nie wiem ile mam. Wiesz dlaczego się poleca te wszystkie giga dawki - żeby dilerzy mieli z tego kasę - wykorzystujesz 50-200mg a reszta idzie się pier.dolić - strata kasy i soku.
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
Zależy o czym rozmawiamy.. jeżeli masz już wytworzoną dość dużą liczbe receptorów i chcesz tylko wspomóc wzrost to OK.. dawki rzędu 100-200mg deki dadzą rade ale jak chcesz sie wyj.ebać to potrzebujesz znacznie więcej.. widziałem ludzi po 200mg i po 600mg i nikt mi nie wmówi, że wyższe dawki to głupota.. pamiętaj, że koks też bezpośrednio wpływa na liczbe receptorów - więcej receptorów/większe dawki - szybszy wzrost..
...
Napisał(a)
Zgadza się - ale my rozmawiamy o ronaldo12, który posiada masę 70kg! I pewnie dopiero raczkuje w kulturystyce.
...
Napisał(a)
Ahhaaa... Tyy ale on ma 16 lat... ja nie polecam mu nic.. mete brał jajo go bolało.. oszczędźmy mu cierpień %)
...
Napisał(a)
To ja też mu nie polecam! 

...
Napisał(a)
Dzięki panowie za odpowiedzi . Nie zamierzam brac zadnych koksów (narazie) moze za 1 rok. A co do mety to była troche głupota<lol>
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!