No pain-no gain
...
Napisał(a)
mialem 0.6x25 ale mowilem kumplowi ze krotkie i jak wbijal to robil to tak ze naciskal skore az... tak jakby wbijal cala igle i jeszcze troche mocniej:) jakby sie zlamala to troche gorzej ..!!
...
Napisał(a)
mam jeszcze do dyspozycji 0.8x40 inne dopiero jutro moge miec...ale powiedzcie mi co z ta opuchlizna zejdzie po czasie czy jak czy moze jakies zakazenie albo cos????
Zmieniony przez - jackobo18 w dniu 2009-07-27 17:11:37
Zmieniony przez - jackobo18 w dniu 2009-07-27 17:11:37
No pain-no gain
...
Napisał(a)
zależy czym ta opuchlizna jest spowodowana, weź jakąś aspirynę, jak w ciągu kliku dni, góra tygodnia nie zejdzie to do lekarza
...
Napisał(a)
okk!! i tak chyba jest troche mniejsza niz wczoraj... napisze za 2-3 dni jak jest...
No pain-no gain
...
Napisał(a)
jest ok!! opuchlizna zeszla, wszystko ok... jade dalej!!
Zmieniony przez - jackobo18 w dniu 2009-07-31 12:17:12
Zmieniony przez - jackobo18 w dniu 2009-07-31 12:17:12
No pain-no gain
...
Napisał(a)
jak nie urok to sraczka;/ przedwczoraj pogryzly mnie w tylek komary;/ nie było gdzie bic to wczoraj ***lem w barki... za to dzisiaj tragicznie sie czuje... ledwo wstalem z lozka(bole stawow) zjadlem sniadanie, oczywiscie zwymiotowalem... pojechalem do pracy, o 10:00 majster wysłal mnie do domu... teraz mam goraczke boli mnie gardło stawy i okolice skroni, ale jest lepiej niz rano juz nawet cos zjadlem... mam nadzieje ze to nie jest powiazane z koksem...
No pain-no gain
...
Napisał(a)
4tydz. wreszcie tesc sie chyba rozkrecił bo jak juz kumple i rodzice pytaja sie mnie co ja w******lam...hehe odpowiadam dieta dobra:)
No pain-no gain
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!