Szacuny
21
Napisanych postów
4247
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
28873
Jest to dwuczesciowy dzial. Z jednej strony zajmowac sie bedziemy w nim psychologia uliczna,oraz bedziemy siewymieniac doswiadczeniemi z obrony wlasnej na ulicy.trickach ktore wychodza, ulubionych technikach na "napastnika". A z drugiej strony bedzie to tez wlasny kacik dla combatowcow. Na moderatora posuzkujemy kogos znajacego sie dobrze na "psycholigii ulicy i doswiadczonego w boju" oraz osoby drugiej bedacej scisle zwiazenej z Jakims combatem. COMBAT 56? KEMVOCOMBAT BAS 3? KRAV MAGA?
Szacuny
7
Napisanych postów
17
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
322
matx969 Młody chłopak jesteś może się po prostu wyprowadź z takiej okolicy? I faktycznie gaz jest najlepszym rozwiązaniem w Twoim przypadku. Ten mogę Ci szczerze polecić https://www.military.pl/sabre-red-gaz-pieprzowy-dps-mk3-5-74-ml-cone.html Zawsze też możesz zapisać się na profesjonalną siłownię z trenerem i iść do dietetyka po pomoc, żeby nabrać masy, choć wiem, że u ektomorfika to bardzo trudne. Jakieś sztuki walki /sporty walki (karate, boks, zapasy) kurs samoobrony, Krav maga też dodają pewności siebie. Ale to raczej dla samego siebie, bo najlepiej zawsze unikać niepotrzebnych walk. A walka w soczewkach odpada ze względu na ryzyko poważnego urazu wzroku.
Zmieniony przez - Paweł780 w dniu 2016-02-22 22:37:27
Szacuny
21
Napisanych postów
4247
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
28873
NIe bedzie dawal zlego przykladu, ten dzial ma pomagac.
Btw - kazdy dzial ma w sobie minimum 2 tematy. A co do combatow. T wielu fighterow robi nakladki na swoje style z "combatow". MOdna tendencja ostatnio. A pewnych "brudnych" uderzen nie wolno i na ringu i na macie. Tutaj mozemy poorzmawiac o tym czy jak jestemy w cudzej gardzie to czy "wypada" nam pokac w krocze, a moze palec w oczko i dalej jakas dzwignia badz duszenie?
Naczelny moderator szesciu dzialow Sztuk Walk.
Moderator dzialu Gry komputerowe.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam
Jak juz mowilem bardzo chcialbym moderowac ten dzial. Mysle ze moglbym pomoc swoimi wypowiedziami. Sam trenuje judo a pozatym bardzo by mi ten dzial odpowiadal.