Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
33
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
434
Witam sprawa wygląda nieciekawie i pytanie czy warto jeszcze coś robić. byłem na cyklu :
1-8 prop 100mg co 2dni
2-9 wino 30mg ed
Po cyklu miał iść odblok hcg clomid nolva, niestety znajomy lekko mówiąc mnie "wyrolował" jestem już 2tyg po cyklu i dopiero teraz mam ogarniety odblok. pytanie czy warto coś jeszcze wrzucic jak tak to co i ile? ogolnie czuje sie dobrze zadnych problemow na cyklu nie bylo. Pozdrawiam
Szacuny
2
Napisanych postów
33
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
434
1. WIEK: 20
2. WAGA: 87
3. WZROST: 175
4. WYMIARY:
-biceps: 41
-klatka: 120
-udo: 66
-talia: 84
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3lata
6. DIETA: jest
-białko: 3g/kg
-węglowodany: 400-500g
-tłuszcz: 1g/kg
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1cykl metanabol 150tabs
8. TRENING: split każda partia 2x w tyg
9. CEL CYKLU: rzeźba
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: rok temu
11. POZIOM BF%: 12%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): brak
13. STAN ZDROWIA: bdb
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 130 2x
-martwy ciąg: 150 5x
-przysiad: 130 5x
hcg clomid i nolva pod reka, dzisiaj juz mija 15dzien po ostatnim strzale.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
to by trzeba było już działać, ja bym dał teraz hcg 2500 (pierwszy strzał), a potem 1250e2d po dwóch dniach od ostatniego hcg sermy równo nolwa i clomid, clom przez 20 dni a nolwę przez 30
jak byś mógł to w poniedziałek zrób e2 prolaktyne i testo całkowite
a libido jak? Jak z ilością nasienia?
Zmieniony przez - zioekt w dniu 2015-09-11 10:55:34
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
a robiłes jakieś badania na cyklu? Bo skoro jesteś dwa tygodnie po propie, a libido dalej kosa,to może zrób najpierw badania, bo może się okazać,że hcg zrobi bloka, do poniedziałeku popołudnia jak dostaniesz wyniki bym się wstrzymał,bo dwa dni nic nie zmienią.
zrób e2 prl testosteson całkowity lh i fsh, narazie nic nie bij.
Zmieniony przez - zioekt w dniu 2015-09-11 16:13:03
Szacuny
2
Napisanych postów
33
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
434
badań nie robilem, z racji tego ze cykl byl krotki i male dawki, wiekszosc uzytkownikow pisala ze powinno byc wszystko ok. bylem dzisiaj na badaniach, jednak babka mi powiedziala ze wyniki beda dopiero na piatek... pytanie czy warto czekac i czy hcg bedzie tak na prawde potrzebne to takim krotkim cyklu? czy moze brac sie juz za sermy? Pozdrawiam
Zmieniony przez - Yaanker w dniu 2015-09-14 10:04:32
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106331
Napisanych postów
378364
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711716
Yaanker
badań nie robilem, z racji tego ze cykl byl krotki i male dawki, wiekszosc uzytkownikow pisala ze powinno byc wszystko ok. bylem dzisiaj na badaniach, jednak babka mi powiedziala ze wyniki beda dopiero na piatek... pytanie czy warto czekac i czy hcg bedzie tak na prawde potrzebne to takim krotkim cyklu? czy moze brac sie juz za sermy? Pozdrawiam
Zmieniony przez - Yaanker w dniu 2015-09-14 10:04:32
super podejście niech ci użytkownicy załatwią ci viagre bo zaraz będzie blok