Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
19
Napisanych postów
1433
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
18719
Jakie leki/ziolka/suple sa na rozluznienie miesni?
Zdaje mi sie czy czym wiecej anabolikow to czlowiek bardziej spiety?
Myslalem ze ubite estro pomoze,niestety nie za wiele pomoglo.
Co ludzie biora przy hgh poza relanium?
Efka pre workut dziala,ale poza momentami na efce to tragedia z spietymi miesniami. Mobilnosc leci i regeneracja tez przez ciagle spiete miesnie gorsza. Rozciagam sie 1h dziennie dodam...
Zmieniony przez - zapomnijx4 w dniu 2016-01-17 20:06:37
Szacuny
21319
Napisanych postów
70710
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
573869
Chyba wiem o co Ci chodzi, mi pomagał Signopam.
Za radą kolegi dałem 1/4tab z rana, rezultat zero, później 1/2tab już lepiej. 100% Zadowolenia dała 1tab ed z rana.
Mimo, że ten lek ma kilka profilów działania to często jest stosowany w sportach w celu rozluźnienia mięśni. I mimo, że to benzo, ale krótko działająca to nie otumania, przynajmniej mi tak mówiono i tak właśnie czułem bo kompletnie nie czułem ospałości ani zamuły czego oczywiście się obawiałem. Testowo brałem na sen jednak działanie zerowe jeśli chodzi o położenie człowieka, za to rozluźniało znakomicie.
Szacuny
19
Napisanych postów
1433
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
18719
dokladnie o coś takiego mi chodzi. Na silowni az tak nie przeszkadza, ale na mma ostatni tragedia, nawet gdy sod nisko, milion potasu z magnezem/turayruna, unikaniu prewokrout ww przestalo dzialac. Zobaczymy dzieki, jak by co to poprosze wiecej propozycji ;)
Kiedy krzykacz dawkowales, preworout, czy z rana i do wieczora dzialalo?
Zmieniony przez - zapomnijx4 w dniu 2016-01-17 20:54:48
Zmieniony przez - zapomnijx4 w dniu 2016-01-17 20:55:23